12. kattan düşen küçük kızı, yoldan geçen kurye kurtardı - Son Dakika
Dünya

12. kattan düşen küçük kızı, yoldan geçen kurye kurtardı

Vietnam'da bir binanın 12. katından aşağıya düşen 3 yaşındaki kızı, teslimat için müşterisini bekleyen kurye kurtardı. Küçük kızın korkuluklara asılı kaldığı ve düştüğü anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

01.03.2021 12:39  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vietnam'ın başkenti Hanoi'nin Thanh Xuan bölgesinde mucize kurtuluş kameraya yansıdı. 3 yaşındaki kız çocuğu çok katlı bir binanın 12'nci katında balkon demirlerine tutunarak kendini binanın dış cephesindeki çıkıntıya sarkıttı. Küçük kızı gören çevre sakinleri bağırarak yardım istedi. O sırada teslimat yapmak için bir müşterisini bekleyen 31 yaşındaki kurye Nguyen Ngoc Manh yardım çığlıkları üzerine olay yerine hareket etti.

ANBEAN KAMERADA

Manth adlı kurye, küçük kızın düşme ihtimaline karşı kollarını açarak aşağıda beklemeye başladı. Balkon demirlerinden binanın dış cephesine sarkan küçük kız birkaç saniye sonra aşağıya düştü. O anlar kameraya yansıdı.

ZEMİNE DÜŞTÜLER

Manh'ın küçük kızı yere düşmeden yakaladığı ancak kuryenin küçük kızı yakalamasıyla birlikte zemine yığıldığı öğrenildi.

KÜÇÜK KIZIN KOL VE BACAKLARI KIRILDI

Küçük kız çocuğu ve Manh'ın hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. 3 yaşındaki çocuğun kol ve bacaklarında kırıklar meydana geldiği ifade edilirken, çocuğun hayatını kurtaran kuryenin ise hafif yaralandığı belirtildi.

12. kattan düşen küçük kızı, yoldan geçen kurye kurtardı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya 12. kattan düşen küçük kızı, yoldan geçen kurye kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement