Virajı Alamayan Sürücü Karşı Şeride Geçti; 1 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Virajı Alamayan Sürücü Karşı Şeride Geçti; 1 Yaralı

Virajı alamayan sürücü karşı şeride geçti; 1 yaralıBİLECİK - Bilecik'te bir otomobilin orta refüjü geçerek karşı şerde girmesi sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

21.09.2017 17:33

Virajı alamayan sürücü karşı şeride geçti; 1 yaralı

BİLECİK - Bilecik'te bir otomobilin orta refüjü geçerek karşı şerde girmesi sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Eskişehir'den Bilecik istikametine gitmekte olan 26 KS 277 plakalı otomobil sürücüsü Suat A., TOKİ kavşağına geldiği sırada virajı alamaması sonucu orta refüjü geçerek karşı şeride girdi. Karşı şeritten herhangi bir aracın gelmesi olası bir facianın önüne geçerken, tekeri patlayan araç su kanalına devrilerek durabildi. Kazayı sürücü yara almadan atlatırken, araç içinde ön koltukta yolcu olarak oturan Ferik Y., yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan kazadan dolayı maddi hasar meydana gelen araç çekici yardımıyla çekilirken, trafik ekipleri herhangi bir kazaya sebep vermemek için çift şeritli yolun bir şeridi kontrol bir şekilde kapattı.

Virajı Alamayan Sürücü Karşı Şeride Geçti; 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Virajı Alamayan Sürücü Karşı Şeride Geçti; 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement