Voleybol A Bayan Milli Takımı İtalya'ya Gitti - Son Dakika
Spor

Voleybol A Bayan Milli Takımı İtalya'ya Gitti

Voleybol A Bayan Milli Takımı İtalya\'ya Gitti

Voleybol A Bayan Milli Takımı, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları hazırlıkları kapsamında katılacağı Alassio Turnuvasına katılmak üzere bugün İtalya´nın Cenova kentine gitti.

12.07.2012 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol A Bayan Milli Takımı, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları hazırlıkları kapsamında katılacağı Alassio Turnuvasına katılmak üzere bugün İtalya´nın Cenova kentine gitti.

THY ile İstanbul'dan Cenova'ya giden A Bayan Milli Takımı oyuncularından Naz Aydemir hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Uzun yıllardır en istikrarlı spor ülkemizde bayan voleyboludur. Gelen başarılar bir kere gelip öbür başarı on yılda bir gelmiyor. 2-3 yılda bir her yıl arka arkaya dereceler geliyor turnuvalarda. Bunun sonucunda da dünya klasmanında 8'e yükseliyoruz. Olimpiyatlardan sonra daha da yükseleceğimize inanıyorum. Çünkü biz gerçekten iyi bir takımız. Artı dünya devleri diye adlandırılan ülkelerle başa baş maç yapıyoruz yenebiliyoruz onları."

Milli oyunculardan Gizem Güreşen ise şöyle konuştu; " Olimpiyatlardan önce son turnuvamız, son eksiklerimizi tamamlayarak son 15 günü iyi geçirerek olimpiyatlara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Rakipler çok zor ama sonuçta olimpiyata kaldılar ve biz de gidiyoruz, olimpiyata kalan her takım çok güçlü biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Zaten çoğuyla karşılaştık nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz. Eksikliklerimizi gördük bunları yenileyerek oraya en iyi şekilde gidip en iyi dereceyi alıp geleceğiz.Önemli olan olimpiyatlara gitmekti ama bir de derece alırsak ne mutlu bize"

İtalya ve Rusya A Bayan Milli Takımları ile karşılaşarak, son form durumunu görecek olan Antrenör Marco Motta Aurelio yönetimindeki A Bayan Milli Takım kafilesi şu isimlerden oluşuyor:

Esra Gümüş, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Gizem Güreşen, Ergül Avcı, Polen Uslupehlivan, Bahar Toksoy, Özge Kırdar Çemberci, Gözde Sonsırma, Naz Aydemir, Güldeniz Önal, Eda Erdem Dündar, Neslihan Darnel. - İstanbul/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Voleybol A Bayan Milli Takımı İtalya'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement