Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Etem Oldu - Son Dakika
Yerel

Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Etem Oldu

Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Etem Oldu

Elbistan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

17.06.2013 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu, Elbistan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (ETEM) oldu.

21 Mayıs 2013 tarihinde 20 takımın katılımıyla başlayan 2. Kaymakamlık Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, oynanan final maçı ile sona erdi. Kurumlar arası kaynaşmayı, birlik ve beraberliği artırma adına düzenlenen turnuvanın başladığı günden bu yana ortaya konulan centilmenlik final maçına da yansıdı.

ETEM ile Elbistan Cezaevi B Takımı arasında oynan final maçını ETEM 3-0 kazanarak zorlu turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın sona ermesiyle şampiyon takım ile ikinci, üçüncü ve centilmen takımlara kupaları müsabakaların oynandığı Elbistan Kapalı Spor Salonu'nda verildi.

Şampiyon takım kupasını İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Murat Küçük'ün elinden alırken, ikinci Cezaevi B Takımı'nın kupasını Eğitim-Bir-Sen Elbistan Temsilcisi Tahsin Çıplak, üçüncü Büyükyapalak Ortaokulu'nun kupasını Türk Eğitim-Sen Elbistan Temsilcisi Musa Demir verdi.

Turnuvanın en centilmen takımı ise Cezaevi C Takımı oldu ve centilmenlik kupasını Elbistan Belediyesi İtfaiye Amiri Lütfi Demir verdi.

İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Yılmaz, turnuvanın güzel geçtiğini belirterek, "Çok güzel başlayan ve en başından sonuna kadar centilmenliğin olduğu turnuvamız yine başladığı gibi çok güzel bitti. Başta Sayın Kaymakamımız Metin Maytalman olmak üzere turnuvanın düzenlenmesinde emeği bulunan, destek olan, turnuvamıza ilgi gösteren tüm kurumlara ve oyunculara çok teşekkür ediyorum" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Etem Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement