Yalova'dan Sakin Dönüş - Son Dakika
Güncel

Yalova'dan Sakin Dönüş

Yalova\'dan Sakin Dönüş

YALOVA'da Kurban Bayramı'nda 9 günlük tatili fırsat bilip İstanbul dışına çıkan tatilcilerin dönüşü devam ediyor.

17.09.2016 16:11

YALOVA'da Kurban Bayramı'nda 9 günlük tatili fırsat bilip İstanbul dışına çıkan tatilcilerin dönüşü devam ediyor. İDO'nun sefer sayısını artırması, Osmangazi Köprüsü'nün hizmete girmesi ve bazı tatilcilerin kara yolunu tercih etmesi nedeniyle, Topçular İskelesi'nde geçmiş yıllarda yaşanan yoğunluk bu yıl gerçekleşmedi.

Kurban Bayramı'nı İstanbul dışında geçiren tatilcilerin dönüşü devam ediyor. İDO'nun Topcular- Eskihisar arasındaki arabalı vapur sayısını artırması, Osmangazi Köprüsü'nün hizmete girmesi ve bazı tatilcilerin ise karayolunu tercih etmesi nedeniyle, Topcular İskelesi'nde bu yıl yoğunluk gözlenmedi. Topcular iskelesine gelen araçlar beklemeden arabalı vapurlara alınırken İDO yetkilileri, aldıkları önlemlerin etkili olduğunu açıkladı.

Topçular-Eskihisar hattında normalde 16 olan arabalı vapur sayısının 18'e çıkartıldığını belirten İDO yetkilileri, "Tatil başlarken Eskihisar'da yoğunluk oluyordu. Dönüşte ise Topçular'da hareketlilik bekleniyor. Bu yıl yığılma olmadı. Bunun nedeni, Topçular'da dolan vapurlar, Eskihisar'da hiç beklemeden geri dönüyor. Aldığımız önlemler pazartesi gününe kadar sürecek" dedi.

Yalova Valiliği Kurban Bayramı süresince aldığı önlemleri sürdürüyor. Kentin önemli kavşaklarında görevlendirilen trafik polisleri ve jandarma, sıkışan trafiğe müdahale ediyorlar.

- Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'dan Sakin Dönüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement