Yalovalı Sporcu Dağ Bisikleti Yarışında İkinci Oldu - Son Dakika
Spor

Yalovalı Sporcu Dağ Bisikleti Yarışında İkinci Oldu

Yalovalı Sporcu Dağ Bisikleti Yarışında İkinci Oldu

Yalovalı Downhill sporcusu Alperen Kıvılcım, Antalya’nın Kemer ilçesi Tahtalı Dağı’nda gerçekleştirilen Down Olympos Enduro Dağ bisikleti yarışında ikinci olma başarısı gösterdi.

15.10.2014 17:33

Yalovalı Downhill sporcusu Alperen Kıvılcım, Antalya'nın Kemer ilçesi Tahtalı Dağı'nda gerçekleştirilen Down Olympos Enduro Dağ bisikleti yarışında ikinci olma başarısı gösterdi.

Türkiye'nin en önemli dağ bisikleti iniş yarışları arasında yer alan Down Olympos Endro MTB yarışması Türkiye, Romanya ve Avusturya'dan toplam 72 sporcunun katılımı ile Antalya'nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi. Olympos Tahtalı Dağı'ndan start alıp 34 kilometre pedal çevrilen Down Olympos Enduro Dağ bisikleti yarışmasında Yalovalı bisikletçi Alperen Kıvılcım ikinci oldu. 4 ayrı parkur üzerinden geçilen engebeli yollarda Kıvılcım birinci olurken, çıkış etaplarında zaman kaybına uğrayıp 38.45'lik derecesiyle yarışmayı ikinci olarak tamamlayarak, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Elde edilen başarının çok önemli olduğunu vurgulayan Yalovalı Bisiklet Milli Takım Antrenörü Kamil Alev, "Dağ Bisikleti disiplini alanında her gecen yıl daha çok sporcunun katılımıyla gerçekleşen uluslararası yarışmalara katılıyoruz. Dağ bisikleti yarışmalarının yeni bir disiplini olan Tepe inişi dağ bisikleti alanında ise ilimizi temsil eden gençlerin yetiştirilmesi için, Yalova çevresinde Dağ bisikleti parkurlarında çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Sporcu Dağ Bisikleti Yarışında İkinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement