"Yaram Hala Çok Açık" - Son Dakika
Güncel

"Yaram Hala Çok Açık"

Model Grubunun eski Solisti Fatma Turgut, MaviBahçe'de düzenlenen söyleşide grubun ayrılık hikayesini anlattı, "Müzisyen arkadaşlarım gittiler, döneceklerdi.

07.09.2017 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Telefon açıp, 'Biz dönmemeye karar verdik' dediler. Yaram hala çok açık, küsmedim, bazı arkadaşlara gücendim sadece" dedi.

ŞEHRE DÖNÜŞ FESTİVALİ

Müzik, tiyatro, sergi, hem çocuklar hem de yetişkinler için birbirinden farklı atölye etkinliklerinin gerçekleştirileceği MaviBahçe Şehre Dönüş Festivali Kent Meydanında düzenlenen Doğan Duru ile Akustik Sohbetler etkinliği ile başladı. Duru'nun konukları Şarkıcı Model Grubu eski Solisti Fatma Turgut ve Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut oldu. Keyifli bir sohbet gerçekleştiren sanatçılar, söyledikleri şarkılarla da izleyicileri coşturdu. Fotoğraf Sanatçısı Turgut, yaptığı esprilerle de İzmirlilere neşeli saatler yaşattı.

GİTTİLER VE DÖNECEKLERDİ

Model Grubu'nun ayrılık hikayesini anlatan Fatma Turgut, 'değerli müzisyen insanlar' olarak bahsettiği grup arkadaşlarıyla İzmir'den yola çıktıklarını söyledi. Bir yıldır Fatma Turgut olarak müzik hayatına devam ettiğini anlatan şarkıcı, "2009 yılında İstanbul'a gidip albümler yaptık. Şöyle bir kırgınlığım oldu. Konserlerde çok konuşamıyoruz. Şarkı aralarında azıcık derdimi anlatmaya çalışıyorum. Hala yaram çok açık" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yaram Hala Çok Açık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement