Yarıyıl tatilinde yıldızlarla buluşmanın adresi... - Son Dakika
Güncel

Yarıyıl tatilinde yıldızlarla buluşmanın adresi...

Çocuklarıyla birlikte keyifli bir yarıyıl tatili geçirmek isteyen aileler için en yeni ve heyecan verici aktivite fırsatlarından biri de Madame Tussauds İstanbul'da sunuluyor.

23.01.2017 10:43

Dünyanın en ünlü balmumu müzesi Madame Tussauds'nun büyülü dünyası kısa süre önce İstanbul'a da taşındı. Açılışının hemen ardından ziyaretçilerin ilgi odağı haline gelen Madame Tussauds, yarıyıl tatilini İstanbul'da geçirecek aileler için cazip bir eğlence alternatifi olarak öne çıkıyor.

İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera binasının ilk iki katında 2 bin metrekarelik bir alanda hizmet veren Madame Tussauds İstanbul'da Türkiye'den ve dünyadan tarih, kültür sanat, bilim, spor ve eğlence alanlarında 55 ünlü ismin balmumu figürleri yer alıyor.

Her bir yıldızın karakterine uygun arka planlar önünde sergilendiği merkez çocuklar için eğitici ve ilham verici bir atmosfer yaratıyor. Yalnızca kitaplardan ve fotoğraflarından tanıdıkları Mustafa Kemal Atatürk'ün figürünü yakından görme; teknoloji çağının en vizyoner liderlerinden Steve Jobs ile ilgili ilginç soruları yanıtlama gibi fırsatlar merkezde çocukları bekliyor. İlgi duydukları alanların öncüleri ile bir araya gelen çocuklar Albert Einstein figürünün önünde yer alan plazma küreye dokunarak bilimin eğlenceli yüzüyle tanışabiliyor; Mozart figürüne piyano çalarak eşlik edebiliyor.

Ziyaretçiler aynı zamanda yıldızların birebir kopyası olan balmumu figürleri yakından inceleme ve birlikte fotoğraf çektirme şansına sahip oluyor. Çocuklarıyla birlikte eğlenceli ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Bob Marley'inkinin benzeri otantik Jamaika şapkası, Einstein ve Mozart perukları, Michael Jackson şapkası gibi aksesuarlar sayesinde figürlerle interaktif bir bağ kurarak yaratıcı anlara imza atabiliyor.

Madame Tussauds İstanbul'daki figürler arasında çocukların ve gençlerin hayranlık duyduğu Justin Bieber, Beyonce, Rihanna gibi dünya yıldızları, tüm sevimlilikleriyle en sevilen animasyon karakterlerinden Shrek ve bilim kurgu karakterlerinden E.T.; spor dünyasının en beğenilen yıldızlarından Arda Turan, Messi, Rafael Nadal ile çocuklarla kurdukları özel iletişim sayesinde milyonların sevgilisi olan Barış Manço, Adile Naşit gibi isimler bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yarıyıl tatilinde yıldızlarla buluşmanın adresi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement