Adana'daki cinayet ve intiharın arkasından yasak aşk çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'daki cinayet ve intiharın arkasından yasak aşk çıktı

Adana'da meydana gelen cinayet ve intihar olayının detayları ortaya çıktı. İddialara göre, Leyla Boynukısa'yı öldüren ve ardından intihar eden Yakup Erdem'in Boynukısa'yla yasak aşk yaşadığı, iki çocuk sahibi olan Leyla Boynukısa'nın Hatay'dan Adana'ya geldiği öğrenildi.

03.12.2019 16:45  Güncelleme: 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da sevgilisini öldürdükten sonra intihar eden Yakup Erdem ile genç kadının cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

Adana'daki cinayet ve intiharın arkasından yasak aşk çıktı

EŞİ CEZAEVİNDEYKEN İLİŞKİ YAŞAMAYA BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre, eşi cezaevinde olan Leyla Boynukısa, iddiaya göre Yakup Erdem ile ilişki yaşamaya başladı. Boynukısa, 3 ve 8 yaşlarında olan iki çocuğunu bırakıp Hatay'ın Dörtyol ilçesinden Adana'daki ablasının yanına geldi.

Adana'daki cinayet ve intiharın arkasından yasak aşk çıktı

SON KONUŞMA SONU OLDU

Yakup Erdem ile yaklaşık 1 yıl olan ilişkisine son verip ailesinin yanına tekrar dönmek isteyen Boynukısa, Erdem ile son bir konuşma gerçekleştirmek için dün akşam ablasının evinde buluştu. İkilinin konuşması sırasında 2 el silah sesi geldi. Erdem'in Boynukısa'yı vurup intihar ettiği öğrenildi.

Adana'daki cinayet ve intiharın arkasından yasak aşk çıktı

OTOPSİLERİ YAPILDI

Boynukısa ve Erdem'in cenazeleri yapılan otopsileri sonunda Adana Adli Tıp morgundan aileleri tarafından teslim alındı. Erdem'in cenazesi defnedilmek üzere Kabasakal mezarlığına götürülürken, Boynukısa'nın cenazesi yakınları tarafından alınarak Hatay'ın Dörtyol ilçesine götürüldü.

Adana\'daki cinayet ve intiharın arkasından yasak aşk çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'daki cinayet ve intiharın arkasından yasak aşk çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Aşkisar : Ne adanamış be arkadaş her pislik var 30 24 Yanıtla
  • Hep adana: Bu adana dünyaya ait değil...orda yaşamak hiç mi hiç istemem 25 24 Yanıtla
    Adanalı : Gelme zaten, gereğinde yok 6 0 Adanalıyık allahın adamıyık : 27 yıldır adanada yaşıyorum kimseyle sözlü tartışmam bile olmadı kötü her yerde var adanaya bir gelin o sıcak şehrin o sıcak yardımsever insanlarıyla tanışın sürekli gelmek istersiniz 5 0
  • Adanalı: Adanay laf edenleri adanaya beklerim. Gelin bir çay ısmarlim. 20 20 Yanıtla
    See: Ulan klavye delikanlısı seni 21 12 O: Senin olsun çayın geldik bir ara iş için mecburen allah bir daha dusurmesin 1 5
  • Hatunkisi : Kadınlar belalarını arıyor erkeklerden buluyorlar da 22 5 Yanıtla
  • Adanalı: Adana milyonlarca insanın yaşadığı ve çok göç alan bir şehirdir. Her şehirde iyiler de vardır, kötüler de. Yanlışlar da vardır, doğrular da. Burada kadın Hatay Dörtyol'dan geliyor, Adana'lı yasak aşkı için. İki tarafta çok hatalı ve sonucu hüsranla sonuçlanıyor. Her açıdan yanlışlarla dolu. Ancak her şehir de ve ülke de iyiler de vardır kötüler de. Şehir olarak genellemek çok yanlış olur. Genel olarak dünyada çok iyi ve düzgün insanlar çok ancak kötü ve yanlış insanlarda çok. Bizler iyiler ve düzgün hayat yaşayanlardan olalım. 24 1 Yanıtla
    Hunili: Adana hakkında sıkıntılı yorumları ciddiye almayın. Şaka ile başladı,patladı gitti. 16 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement