Yasak Elma 43. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle - Son Dakika
Güncel

Yasak Elma 43. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

Yasak Elma 43. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma geçtiğimiz akşam 42. bölümüyle ekranlara geldi. Zeynep ailesi hakkında öğrendiği gerçekler karşısında e yapacağını bilemez. Yasak Elma dizisinin 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma dizisinin 42. bölümünde neler oldu?

23.04.2019 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yasak Elma dizisi son bölümüyle Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Ender'in geçmişi peşini bırakmıyor. Yasak Elma dizisinin 42. bölümünde neler oldu? 43'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi hakkında merak edilenler…

42'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kaya, Erim'e habersiz DNA testi yaptırarak Ender'in hışmına uğruyor. Yaptığıyla Ender'in güvenini sarsan Kaya, durumu düzeltmek için çabalıyor. Ancak bu hamle Ender'in geçmişi hatırlamasına neden oluyor.

Yasak Elma 43. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

GEÇMİŞİ YILDIZIN BAŞINA DERT OLUR

Tam Zeynep'i kuşkular sararken Alihan büyük bir sürpriz yapıyor ve sonunda Zeynep'le evleniyor. Her şey yoluna girdi derken Yıldız'ın babası Mustafa ortaya çıkıyor. Kumar borcu olan Mustafa etrafa saldırıyor ve Ender'e ulaşarak, kendisinde işine yarayabilecek bilgiler olduğunu söylüyor. Ender onu ne kadar reddetse de Mustafa, Yıldız ili Zeynep'in kardeş olmadığını ve Zeynep'in babasını öldürdüğünü söyleyerek Ender'in istediğini veriyor. Geçmişini deşeleyen Yıldız'ı ancak bu bilgiye durdurabileceğini düşünen Ender, Yıldız'ın karşısına dikilerek olanları anlatıyor. Yıldız duydukları karşısında ne yapacağını bilemiyor.

Yasak Elma 43. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle
Yasak Elma 43. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

Aradığını bulamayan Mustafa ise korkunç planını devreye sokarak, Halit'in kapısına silahla gider. Halit'e silahı doğrultur ancak kurşun Erim'e gelir. Halit ve tüm aile Erim'i o halde görünce çılgına döner.

YİĞİT GERÇEK ANNESİNİ ÖĞRENİR

Ender'in bulamadığı oğlu Yiğit ise annesi bildiği kadının ölümüyle, gerçek annesinin kim olduğunu öğrenir. Üvey annesi ölmeden bıraktığı mektupta gerçek annesinin kim olduğunu yazar ve bir de fotoğraf bırakır. Beklemediği bir anda beklemediği şeyle öğrenen Yiğit, şaşkınlık içinde gözyaşlarına boğulur.

43. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Pazartesi akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Yasak Elma dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Ekrana gelen son bölümünde Yıldız'ın babası Zeynep'in babasını öldürdüğünü açıklar. Bu durumda Zeynep'in nasıl bir hamle yapacağı merak konusudur. Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Son Dakika Güncel Yasak Elma 43. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement