Yaşar Kemal Ormanına 500 Çam Dikildi - Son Dakika
Yerel

Yaşar Kemal Ormanına 500 Çam Dikildi

Yaşar Kemal Ormanına 500 Çam Dikildi

Batman Belediyesi ile kentteki sivil kuruluşlarla, düzenlenen törenle Yaşar Kemal Kent Ormanına ağaç ve fidan dikimi yapıldı.

05.03.2014 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Serhat Temel: "Yeşillendirmeyi sürdüreceğiz…"
Batman Belediyesi, Batman Çevre Gönüllüleri derneği, Batman Üniversitesi Özgür Öğrenci Derneği ile çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcisinin katıldığı törenle Yaşar Kemal Kent Ormanına ağaç ve fidan dikimi yapıldı.
Milletvekili Ayla Akat, Belediye Başkan vekili Serhat Temel, BDP. Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir, Eşbaşkan Gülistan Akel, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş ile dernek yöneticileri ile öğrencilerin katıldığı törende konuşan Başkan Serhat Temel, Batmanı yeşillendirmeye devam edeceklerini belirterek etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür etti.
Eş Başkan Gülistan Akel ise, Belediye olarak Yaşar Kemal Kent ormanını şehrin en güzel piknik yerlerinden biri haline getireceklerini söyleyerek "bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Seçimden sonra da buraya oturma guruplarını kurarak halkımızın yararlanmasını sağlayacağız" dedi.
Gülistan Akel, Diyarbakır'daki Hevsel bahçelerinin inşaat alanına çevrilmesine müsaade etmeyeceklerini belirterek Diyarbakır'da yapılacak eylemlere katılacaklarını ve kararı protesto edeceklerini söyledi. Yapılan konuşmalardan sonra Yaşar Kemal ormanına 500 adet yetişkin çam ağacı dikildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yaşar Kemal Ormanına 500 Çam Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement