Yavrusu Araç Motoruna Sıkışan Anne Kedi, Yavrusu Kurtarılırken Başından Ayrılmadı - Son Dakika
3.Sayfa

Yavrusu Araç Motoruna Sıkışan Anne Kedi, Yavrusu Kurtarılırken Başından Ayrılmadı

Yavrusu araç motoruna sıkışan anne kedi, yavrusu kurtarılırken başından ayrılmadı Muğla'da aracın motor bölümüne sıkışan yavru kedi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yavru kedinin annesi kurtarma çalışmaları esnasında sürekli miyavlayarak yavrusuna destek oldu.

22.07.2017 17:48

Yavrusu araç motoruna sıkışan anne kedi, yavrusu kurtarılırken başından ayrılmadı

Muğla'da aracın motor bölümüne sıkışan yavru kedi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yavru kedinin annesi kurtarma çalışmaları esnasında sürekli miyavlayarak yavrusuna destek oldu.

MUĞLA - Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir aracın motor bölümüne sıkışan yavru kedi Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin operasyonu ile kurtarıldı. Yavru kedinin sıkıştığı yerden kurtulmak için çabaladığı esnada ön patisinin kırıldığı öğrenildi.

Menteşe Karamehmet Mahallesinde Alim Işık isimli vatandaş sabah işe gitmek için aracına bindiği esnada aracın motor bölümünden kedi miyavlaması sesleri duydu. Aracın çevresine baktığında hala sesin gelemsi üzerine aracın kaportasını açtığında motor bölümünde yavru bir kedinin sıkıştığını fark etti. Araç sahibi Alim Işık Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine bilgi verdikten sonra olay yerine gelen ekipler yavru kedinin yanı sıra annesinin de araç etrafından sürekli dolandığını fark etti.

İtfaiye ekipleri kurtarma çalışması başlatırken, anne kedi de araç etrafında sürekli ses çıkartarak yavrusuna destek oldu. Anne kedi zaman yavrusunun sesinin geldiği yöne zaman aracın motor bölümüne çıkmaya çalıştı. Ekiplerin uzun süren ve titiz bir çalışması sonrası yavru kedi sıkıştığı motor bölümünden kurtarıldı. Ekiplerin yanından ayrılmayan anne kedi yavrusunun kurtarılmasından sonra ekipler tarafından ön patilerin birisinin kırık olduğu ortaya çıktı. Yavru kedi tedavi için annesi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım barınağına teslim edildi.

Yavrusu Araç Motoruna Sıkışan Anne Kedi, Yavrusu Kurtarılırken Başından Ayrılmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yavrusu Araç Motoruna Sıkışan Anne Kedi, Yavrusu Kurtarılırken Başından Ayrılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement