Yavuzeli'nde 29 Ekim Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Yavuzeli'nde 29 Ekim Kutlaması

Yavuzeli\'nde 29 Ekim Kutlaması

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yılı coşkuyla kutlandıCumhuriyetin 94. yılı kutlamaları sabah saatlerinden İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz’ün tebrikleri kabulü ile başladı.

30.10.2017 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yılı coşkuyla kutlandı

Cumhuriyetin 94. yılı kutlamaları sabah saatlerinden İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz'ün tebrikleri kabulü ile başladı. Yavuzeli Kaymakamlığı Rumkale Konferans Salonunda tören alanına geçildi. Buradaki program saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunması ile başladı. Programda konuşmaların ardından şiirler okundu. Yavuz Sultan Selim Ortaokulu yönetimindeki öğrencilerin hazırlamış oldukları oratoryo ve günün önem ve anlamına dair şiirlerin okunması ile sürdü. Halk oyunları gösterisi ve slayt gösterinin ardından program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Kutlama programına İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz'ün yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ayvaz Çiftçi, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Ağıl, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yavuzeli'nde 29 Ekim Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement