Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası Sona Erdi

Yaz Kur\'an Kursu Futbol Turnuvası Sona Erdi

Ordu'nun Kumru İlçe Müftülüğü'nce 2013 yılı yaz Kur'an kursları çerçevesinde 15 yaş altı öğrenciler arası düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

07.08.2013 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kumru İlçe Müftülüğü'nce 2013 yılı yaz Kur'an kursları çerçevesinde 15 yaş altı öğrenciler arası düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

On takımın katıldığı turnuvada final maçı, Belediye Kapalı Halı Sahası'nda Erikçeli Merkez Camii Yaz Kur'an Kursu ile Samur Mah. Hatipli Camii Yaz Kur'an Kursu arasında yapıldı.

Samur Mah. Hatipli Camii Yaz Kur'an Kursu'nun 6-2 kazandığı müsabakayı Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Ticabi Civelek, İlçe Müftüsü Aykut İli, daire amirleri, din görevlileri ve öğrenci velileri izledi.

Maç sonunda birinci olan Samur Mah. Hatipli Camii Yaz Kur'an Kursu'nun kupasını Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Arıncı takdim etti. İkinci olan Erikçeli Merkez Camii Yaz Kur'an Kursu, Üçüncü Konaklı Köyü- Bağlama Camii Yaz Kur'an Kursu, dördüncü ise Akçadere Merkez Yaz Kur'an Kursu oldu. Turnuvaya katılan bütün öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı baskısı Kur'an-ı Kerim meali hediye edildi.

İlçe Müftüsü Aykut İli yaptığı konuşmada, "Yaz Kur'an kurslarına ilgi alakayı artırmak ve kurslar arası diyalogu ve kardeşliği pekiştirmek için bu turnuvayı düzenledik. Önümüzdeki yıllarda daha geniş katılım hedefliyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement