Yazar Öztekin, Beyşehir'de Kitapseverlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yazar Öztekin, Beyşehir'de Kitapseverlerle Buluştu

Beyşehir Belediyesi, Yazar Hikmet Anıl Öztekin'i düzenlediği üç ayrı söyleşi programında Beyşehir'de öğrenim gören üniversite gençliği, lise öğrencileri ve vatandaşlarla buluşturdu.

30.12.2015 10:04

Beyşehir Belediyesi, Yazar Hikmet Anıl Öztekin'i düzenlediği üç ayrı söyleşi programında Beyşehir'de öğrenim gören üniversite gençliği, lise öğrencileri ve vatandaşlarla buluşturdu.

Beyşehir Belediyesi'nin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında düzenlenen  söyleşi programlarına katılan Öztekin, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü'ndeki İşletme Fakültesi'nde üniversite gençliği ile buluşurken, ilçe merkezi ve Huğlu Mahallesi'ndeki salonlarda ise lise ve yüksekokul öğrencilerinin yanısıra vatandaşlarla bir araya geldi.

Söyleşi programı öncesinde konuşma yapan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, üniversite gençliğine verdikleri bir sözü daha yerine getirerek kitapları satış rekorları kıran  son dönemin tanınmış ve popüler yazarlarından Hikmet Anıl Öztekin'i  Beyşehirliler'le buluşturduklarını söyledi.

İlk kitabı olan 'Elif Gibi Sevmek'in geçen yılın en çok satan kitaplar arasında ilk sırada yer almasının ardından devamı niteliğindeki "Elif Gibi Sevmek 2- Aşk-ı Tevekkül"ü ve sonrasında da "Eyvallah"ı yazan Öztekin, "Elif Gibi Sevmek" isimli kitabından da alıntılar yaparak salondaki katılımcılara anlatımlar yaptı.

Öztekin, söyleşilerinin sonunda düzenlenen imza gününde kitaplarını kendisini salonda dinleyen öğrenciler için imzaladı, ardından birlikte fotoğraflar çektirdi.

Öztekin'e Belediye Başkanı Murat Özaltun söyleşinin ardından tarihi Eşrefoğlu Camisi'nin yer aldığı bir tablo hediye edilirken, Huğlu Mahallesi'ndeki programının sonunda ise Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi tarafından Huğlu yapımı bir av tüfeği hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yazar Öztekin, Beyşehir'de Kitapseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement