Yazar Şenlikoğlu Okuyucularıyla Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Yazar Şenlikoğlu Okuyucularıyla Buluştu

Yazar Emine Şenlikoğlu, "İslama taban tabana aykırı filmler, çizimler var. Batı, bunu küçük yaştaki çocuklardan başlayarak yapabileceklerine inanmış.

27.06.2016 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazar Emine Şenlikoğlu, "İslama taban tabana aykırı filmler, çizimler var. Batı, bunu küçük yaştaki çocuklardan başlayarak yapabileceklerine inanmış. Çocuk eğitimi o kadar hassas bir mesele ki bir kelime bile çocuklarımızın hayatını değiştirebilir. Özellikle küçük yaştaki çocuklarımızın eğitimine özen göstermeliyiz." dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlendiği "Gönüllü Kuruluşlarla Yazar Buluşmaları" etkinliğine katılan Şenlikoğlu, okuyucularıyla buluştu, kitaplarını imzaladı.

Şenlikoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, dış güçlerin, yeni yetişen nesli İslam'dan uzaklaştırmaya çalıştığını söyledi.

Buna da çocukların çizgi filmlerinden ve boyama kitaplarından başladıklarını ifade eden Şenlikoğlu, "İslama taban tabana aykırı filmler, çizimler var. Batı, bunu küçük yaştaki çocuklardan başlayarak yapabileceklerine inanmış. 'Daha da akıllıca bir şey yapalım diyerek eğitimcileri ele alalım' demişler. Çocuk eğitimi o kadar hassas bir mesele ki bir kelime bile çocuklarımızın hayatını değiştirebilir. Özellikle küçük yaştaki çocuklarımızın eğimine özen göstermeliyiz. Onlarla konuşurken seçtiğimiz kelimelere dikkat etmeliyiz." diye konuştu.

İki bin kişiyle yaptığı anket çalışmasını anlatan Şenlikoğlu, şunları söyledi:

"Uzun süren bir çalışmaydı. Bu çalışma kadınların en çok dövüldüğü yöreye ait. Bu anketin sonucunda şunu görüyoruz, anneler nerede çok dayak yiyorsa orada çocuklar daha çok eşcinsel eğilimli oluyor. Çünkü küçük yaşta annesinin dövüldüğünü gören çocuk babadan nefret etmeye başlıyor. Babadan nefret eden erkek çocuk, tehlikelidir. ya psikopat ya sadist ya içine kapanık ya da eşcinsel olur. Annesi dayak yedikçe çocuk 'erkek olmak kötü bir şeydir' diye yazıyor beynine. Toplumumuzun, ağzından çıkan kelimenin çocukta nasıl yansıyacağını bilmesi gerekir."

Konuşmanın ardından Şenlikoğlu, vatandaşlarla iftar yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Yazar Şenlikoğlu Okuyucularıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement