Yeni Herşeye Erişim Portalınız Netmahal ile Tanışın - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Herşeye Erişim Portalınız Netmahal ile Tanışın

Yeni Herşeye Erişim Portalınız Netmahal ile Tanışın

İnternetin ABC’si olan haber, oyun, video, müzik ve daha fazlası netmahal.com altında kullanıcılarla buluşuyor. Yerli ve yabancı platformlar üzerinden Türk ...

30.01.2013 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternetin ABC'si olan haber, oyun, video, müzik ve daha fazlası netmahal.com altında kullanıcılarla buluşuyor.

Yerli ve yabancı platformlar üzerinden Türk kullanıcılarıyla buluşan www.netmahal.com ziyaretçilerine ağırlıklı olarak haber, oyun, video ve müzik içeriği sağlayan bir portal olarak yayın hayatına hızlı bir başlangıç yaptı.

Genel anlamda bir anasayfa direktörü olmasının yanısıra internet sitesi sahiplerini de kendi veri havuzuna davet eden netmahal.com, Link Ortaklık programıyla daha çok ziyaretçi ekosistemi kurmayı amaçlayan bir misyon üstlenmiş.

Netmahal.com ayrıca içerik üreten siteler için Netmahal Affiliate programı da sunan bir arabirime sahip. Bu arabirim ile sitelerin içerikleri netmahal.com üzerinden bu sitenin ziyaretçilerine de açılmış olacak.

Netmahal.com/friendlink.htm sitesinde detaylarını bulabileceğiniz Link Ortaklık programı, programa katılan sitelere daha çok trafik sağlamak üzere kurulmuş bir veri portalı görevi üstleniyor.

Netmahal Affiliate ise içerik paylaşımı üzerinden sağlanan trafiği sitelere yönlendirerek yine ek ziyaretçi trafiği yaratıyor. Böylece webmaster'lar ya da site sahiplerinin önüne daha çok ziyaretçi trafiği sağlamak için yeni ve güçlü bir seçenek daha eklenmiş oluyor.

Kaynak: PcExtraComTr

Son Dakika Teknoloji Yeni Herşeye Erişim Portalınız Netmahal ile Tanışın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement