Yeni Malatyasporlu Chebake: "Trabzonspor'u Yine Yenmek İstiyoruz' - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyasporlu Chebake: "Trabzonspor'u Yine Yenmek İstiyoruz'

Yeni Malatyasporlu Chebake: "Trabzonspor\'u Yine Yenmek İstiyoruz\'

Evkur Yeni Malatyasporlu oyuncular Issam Chebake ve Fabien Farnolle, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 9 Kasım Cuma günü evlerinde oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

07.11.2018 16:05

Sarı-siyahlı takım, Trabzonspor müsabakası için hazırlıklarını devam  ettirirken, defans oyuncusu Issam Chebake ve kalecisi Fabien Farnolle, Orduzu  Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına konuştu.
Yoğun bir maç periyodundan geçtiklerini anlatan Chebake, ligde arka  arkaya Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Kırklarelispor karşılaşmalarını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
Chebake, geçen hafta deplasmanda 1-0 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor  maçında çok iyi mücadele ettiklerini anlatarak, "Bu hafta ise sahamızda  Trabzonspor ile karşılaşacağız. Milli maç dolayısıyla lige verilecek araya  galibiyetle girmek çok önemli. Geçen sezon Trabzonspor maçında çok iyi oynadık ve  galibiyet aldık. Aynısını bu yıl tekrar etmek istiyoruz." diye konuştu.
Farnolle: "Trabzonspor maçı çok önemli"
Evkur Yeni Malatyaspor'un kalecisi Fabien Farnolle,  son bir haftada 3  zorlu maç oynadıklarını hatırlatarak, bu maçlardan galibiyetle ayrıldıklarını  kaydetti.
Takımdaki birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğunu aktaran  Farnolle, taraftarlarını daha fazla yanlarında görmek istediklerini dile getirdi.
Farnolle, taraftarın kendileri için çok önemli olduğunu dile  getirerek, "Taraftarımızın bize yoğun destek verdiği tüm maçları kazandık.  Trabzonspor maçı çok önemli. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bütün  Türkiye bizim tam anlamıyla bir aile olduğumuzu görmeli. Onun için taraftarlardan  ricam, bu maça gelsinler ve bizi desteklesinler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Yeni Malatyasporlu Chebake: 'Trabzonspor'u Yine Yenmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement