Yeni Yılda Sevdiklerinizin Yüzünü Güldürün - Son Dakika
Güncel

Yeni Yılda Sevdiklerinizin Yüzünü Güldürün

Yeni Yılda Sevdiklerinizin Yüzünü Güldürün

Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye ve Algida, birçok ünlü simanın katkısıyla mutluluğun kitabını yazdı!

10.12.2012 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni yılda sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için en güzel hediyelerden biri olan Mutluluk Kitabı, sevdiklerinizi gülümsetmenin yanı sıra çocukların dileklerini gerçekleştiriyor.

Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye'nin, birçok ünlü simanın katkısıyla ve Algida desteğiyle hazırladığı Mutluluk Kitabı, en güzel ve anlamlı yeni yıl hediyesini arayanlara hitap ediyor. 3 – 18 yaş arası hayati tehlike içeren hastalıkları olan çocukların dileklerini gerçekleştirmek için çalışan Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye, iş dünyasından müzisyenlere, spor camiasından oyunculara kadar uzanan birçok ismin katkısıyla hazırladığı kitabın gelirini, yine hasta çocukların hayallerini gerçekleştirmek için kullanıyor.

Kenan Doğulu'dan Nilüfer'e, Lale Mansur'dan Cüneyt Özdemir'e, Erdil Yaşaroğlu'ndan Bennu Gerede'ye, Rüştü Reçber'den Ceyda Düvenci'ye, farklı vizyona sahip pek çok kişinin mutluluk üzerine düşüncelerini bir araya toplayarak okuyucuların yüzünde ufak da olsa bir tebessüm yaratmayı hedefleyen kitap, ünlü simaların yanı sıra derneğin gönüllülerine ve dileklerini gerçekleştirdiği çocuklara da yer veriyor. Kitabın bir yüzü mutluluğa dair fikirlerini paylaşan isimlerden, diğer tarafıysa dileği gerçekleşen çocukların yaşadıkları mutluluğu paylaştığı mektuplardan oluşuyor. Yeni yılda hem sevdiklerini mutlu etmek hem de çocukların dileklerinin gerçekleşmesine katkıda bulunmak isteyenler, Mutluluk Kitabı'na tüm D&R mağazalarından ulaşabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yılda Sevdiklerinizin Yüzünü Güldürün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement