Yenilenen Bucaspor, Yeni Liginde - Son Dakika
Yerel

Yenilenen Bucaspor, Yeni Liginde

Spor Toto Süper Lig'in Yeni Ekibi Bucaspor, 17 Yeni Transferle Mücadele Vermeye Hazırlanıyor

13.08.2010 13:38

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor, 17 yeni transferle mücadele vermeye hazırlanıyor.

İlk sınavını yarın Beşiktaş önünde verecek sarı lacivertliler, İzmir'i Altay, Altınordu, Göztepe, İzmirspor ve Karşıyaka'dan sonra Süper Lig'de temsil edecek 6. takım olacak.

Teknik direktörlük görevine Bülent Uygun'u getiren Bucaspor, kadrosunu da büyük ölçüde yeniledi ve 17 futbolcu transfer etti.

Bucaspor'un şu ana kadar yaptığı transferler şöyle: Carlos Alberto Fernandes (Rio Ave-Portekiz), Dady (Osasuna-İspanya), Jerko Leko (Monaco-Fransa), Landry Mulemo (Standart Liege-Belçika), Stjepan Tomas (Gaziantepspor), Victor Mendy (Metz-Fransa), Moustapha Dabo (Al-Sailiya-Katar), Manucho (Real Vallodolid-Kiralık), İbrahim Dağaşan, Musa Aydın (Sivasspor), Ömer Kahveci (Adana Demirspor), Orhan Ak (Antalyaspor), Ragıp Başdağ (Eskişehirspor), Onur Tuncer (Boluspor), Koray Çölgeçen (Ankaragücü), Emre Aktaş (Adanaspor-Kiralık), Ediz Bahtiyaroğlu (Ankaraspor-Kiralık).

Geçen sezondan sakatlıkları devam eden Berkay Samancı ve Erman Güraçar'ın yanı sıra Atilla Özmen, Erkan Taşkıran, Mehmet Polat, Sercan Kaya, Serkan Yanık, Veli Kızılkaya ve Zafer Çevik'in de yer aldığı Bucaspor kadrosunda, altyapıdan oyuncular bulunuyor.

(ALK-BAH-SSG) - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yenilenen Bucaspor, Yeni Liginde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement