Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çakır, Dilek beldesinde seçim bürosu açılışına katıldı.

26.02.2014 17:07

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Dilek beldesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, açılışta konuşan Çakır, daha yoğun bir tempoyla ve milletle el ele vererek çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Dilek beldesinin sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Çakır, büyükşehirle birlikte buraya hızlı bir hizmet akışının sağlanacağını kaydederek, "Yolları yapmaya başladık. Buradan eski milletvekilimiz Ali Osman Başkurt'a da emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu anlamda çalışmalara başladık. Buraya çift gidiş, çift geliş yol yapacağız. Buradan geçişi de hızlandıracağız" ifadelerini kullandı.

"AK Parti kadroları, bu milletin hayal ettiğini başardı"

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci de, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Malatya için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

AK Parti kadrolarının hayal edilenleri başardığını kaydeden Tüfenkci, "O zaman da aydınlatma direkleri vardı. O zaman da asfalt ve alt yapı vardı. Ne yaptınız? Hangi caddeyi, nasıl açtınız? Hangi projeniz vardı? Neyi bitirdiniz? Sizler hayal ettiniz, bizler başardık. AK Parti kadroları, bu milletin hayal ettiğini başardı. Hep beraber başardık" ifadelerini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement