Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aslan, ATSO'yu ziyaret etti.

21.01.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çincin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Aslan, ziyarette yaptığı konuşmada, ticaret odalarının şehirlerin gelişiminde önemli bir rol oynadığını ve daha önceki belediye başkanlığı döneminde ticaret odalarıyla önemli çalışmalar yaptığını belirtti.

İskenderun Belediye Başkanlığı döneminde yaşadığı tecrübeleri büyükşehire aktarmak için aday olduğunu dile getiren Aslan, Hatay'ın çok önemli kültürel bir geçmişi olduğunu ve bunun korunması için vizyon sahibi belediye başkanlarına ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Aslan, 35 yıllık belediyecilik deneyimine sahip olduğunun altını çizerek, asıl amaçlarının Hatay'ı bütünleştirmek olduğunu ifade etti.

ATSO Başkanı Çinçin de, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu belirtti.

Hatay'ın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla oluşacak yeni kadrolaşma ve yapılaşmanın kentin bundan sonraki geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Çinçin, siyaset yarışının dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içinde sonuçlanmasını diledi.

Çinçin, ayrıca seçmenlere seslenerek oy kullanmanın en üst seviyede olması için herkesin sandığa gitmesini istedi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement