Yeri Garanti Değil - Son Dakika
Spor

Yeri Garanti Değil

Yeri Garanti Değil

İngiltere Milli Takımı’nın Şili ve Almanya ile oynayacağı hazırlık maçları öncesinde konuşan Roy Hodgson, Ashley Cole’un takımdaki yerinin garanti olmadığını açıkladı.

15.11.2013 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2002'den bu yana İngiltere'nin katıldığı tüm büyük turnuvalarda sol bek mevkii için birinci tercih olan Ashley Cole, geçtiğimiz ay oynanan iki önemli eleme karşılaşmasını kulübü Chelsea'de yaşadığı sakatlığı nedeniyle kaçırınca takımdaki yerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Everton'ın yükselişi süren sol beki Leighton Baines'ın söz konusu Karadağ ve Polonya maçlarında gösterdiği iyi performans, önümüzdeki yıl Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda formanın el değiştirme olasılığı artırdı.

Pek çok milli takımın sorun yaşadığı bir mevki olan sol bekte herkesin aksine İngiltere'nin birden fazla kaliteli seçeneği var. 32 yaşın tecrübesini taşıyan Cole ve formanın yeni sahibi olması beklenen Baines'ın yanı sıra Arsenal'de uzun zamandır düzenli şekilde forma bulan Kieran Gibbs ve sezonun flaş takımı Southampton'ın genç sol beki Luke Shaw, diğer alternatifler olarak Hodgson'ın elini rahatlatıyorlar.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Yeri Garanti Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement