Yerköy Kaymakamı Bayram Gale Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Yerköy Kaymakamı Bayram Gale Veda Etti

Yerköy Kaymakamı Bayram Gale Veda Etti

Yozgat'ın Yerköy İlçe Kaymakamlığı görevinden Balıkesir'in Altıeylül ilçe kaymakamlığına atanan Yerköy ilçe kaymakamı Bayram Gale, protokol üyeleri ve ilçe halkıyla vedalaşarak ilçeden ayrıldı.4 yıldır Yerköy'de kaymakamlık görevini yürüttüğünü...

19.08.2013 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Yerköy İlçe Kaymakamlığı görevinden Balıkesir'in Altıeylül ilçe kaymakamlığına atanan Yerköy ilçe kaymakamı Bayram Gale, protokol üyeleri ve ilçe halkıyla vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

4 yıldır Yerköy'de kaymakamlık görevini yürüttüğünü belirten Kaymakam Gale, "4 yıl gibi süre zarfında Yerköy ilçemizde gerek kamu görevlileri olsun gerekse vatandaşlarımız olsun iyi ilişkiler kurarak en iyi hizmeti vermeye gayret gösterdim. Yerköy gelişmeye müsait bir ilçe, sadece Yozgat'ın değil tüm iç Anadolu'nun hem ulaşım hem ekonomik alandan en önemli ilçelerinden birisidir" dedi.

Görevde bulunduğu süre boyunca kamu yatırımlarında önemli bir noktaya geldiğini vurgulayan Kaymakam Gale, "Eğitim yatırımları açısından ilçemizde devam eden ve bitmiş olan 9 tane eğitim yatırımı bulunmaktadır. Devlet Su İşleri'nin (DSİ) büyük yatırımları için büyük emekler sarf ettik. Sekili ve Yerköy olmak üzer 2 tane sulama birliğimiz bulunmaktadır. Bulunan bu sulama birliklerimizin sulama ağları genişletilmiş olup Yerköylü çiftçilerimizin gelişmesi için büyük bir adım atmış olduk. İlçemize bağlı köylerde içme suyu olmayan, yol sorunu olan, asfaltsız köy bağlantısı olmayan bir köyümüz dahi kalmamıştır. Şu durumda tüm köylerimizin asfalt yolu bulunmaktadır. Yerköy ilçemizde, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) projesi kapsamında köylere çocuk oyun parkları ve yollarına 17 bin 617 metrekare parke taşı ve yapıldı" dedi.

Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından ihale edilen Yerköy hükümet konağının Yerköy'e yakışır bir hükümet konağı olacağını ifade eden Gale, "1950'li yıllarda Yerköy ilçemizde yapılan ve halen hizmet vermekte olan Yerköy Hükümet Konağının yenilenme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Konak inşaatı bittikten sonra ilçemize yakışır bir hükümet konağı olacaktır" şeklinde konuştu.

Yerköy'de görev yaptığı süre içerisinde kendisine destek olan Yerköy esnafına, siyasetçilere, sivil toplum örgütlerine ve ilçe halkına teşekkür eden Kaymakam Gale, Yerköylülere veda ederek ilçeden ayrıldı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy Kaymakamı Bayram Gale Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement