Yeşilyurt'ta 32 Kilometrelik Altyapı Yarılandı - Son Dakika
Güncel

Yeşilyurt'ta 32 Kilometrelik Altyapı Yarılandı

Yeşilyurt\'ta 32 Kilometrelik Altyapı Yarılandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 8 Milyonluk yatırımla Alaşehir'in Yeşilyurt Mahallesi'nde başlattığı 32 kilometrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının yüzde 50'sini tamamladı.

15.02.2018 15:51

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde yıllardır altyapı sorunlarına çözüm bekleyen beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde yıllardır yaşanan kanalizasyon sorununu ortadan kaldırmak için çalışıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında 8 milyon TL yatırım ile mahallede 32 kilometrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının yüzde 50' si tamamlandı. Mahalle'de en son 45 yıl önce döşenen kanalizasyon hattı nedeniyle uzun süre sorun yaşayan mahalleli, MASKİ'nin yatırımları sayesinde daha sağlıklı bir altyapıya kavuşturularak rahat bir nefes alacak.

"MASKİ MAHALLEMİZE BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTI"

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi, "Yıllardır alt yapı sorunu ile yaşadık. Bir türlü çözüme kavuşturulamadı. Son yıllarda sorunlarımız iyice gün yüzüne çıkarak çekilmez hale geldi. Kanalizasyon suları bütün mahallemize, evlerimize, bahçelerimize kadar taşıyordu. Alt yapı çalışmalarını başlatan MASKİ, şu an işin yarısını bitirdi. Mahallemize büyük yatırımlar yapılıyor. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Bu hizmetleri bizlere sunan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilyurt'ta 32 Kilometrelik Altyapı Yarılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement