Yetiştirme Yurdunda Kalan Çocuklar Kaplıcada Misafir Edildi - Son Dakika
Yerel

Yetiştirme Yurdunda Kalan Çocuklar Kaplıcada Misafir Edildi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Yetiştirme Yurdunda Kalan 6-18 Yaş Arası Çocukları Hüdai Kaplıcası'nda Misafir Etti

05.02.2011 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, yetiştirme yurdunda kalan 6-18 yaş arası çocukları Hüdai Kaplıcası'nda misafir etti.

     Sandıklı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Elibol, Afyonkarahisar Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Evleri ve Fevzi Çakmak Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukları Hüdai Kaplıcası'nda ağırladı.

     Çocuk evleri ve yetiştirme yurtlarında kalan ve sömestr tatillerini daha iyi değerlendirmeleri amacıyla Hüdai Kaplıcası Termal Otel'de misafir edilen çocuklar, banyo yapıp, termal tesislerin tadını çıkardı.

     Çocuk evleri sorumlusu Mustafa Lafçı, Belediye Başkanı İsmail Elibol'un örnek olacak bir davranışa imza attığını belirterek, çocuk evlerinde ve yetiştirme yurdunda kalan çocukların tatilini daha iyi geçirmeleri ve Sandıklı'nın şifalı sularından faydalanmaları için Elibol'un daveti üzerine Hüdai Kaplıcası'na geldiklerini kaydetti.

     Uygulamanın hem kimsesiz çocukların yüzünü güldürdüğünü hem de çevreyi tanımaları açısından çok faydalı olduğunu ifade eden Lafçı, uygulamanın diğer belediyelere örnek olacağını bildirdi.

     39 ve 23 kişilik öğrenci grubunu iki gün boyunca Hüdai Kaplıcası'nda misafir eden Elibol, çocuklara leblebi ve kalem hediye etti.

     (CN-CY-HY) - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yetiştirme Yurdunda Kalan Çocuklar Kaplıcada Misafir Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement