"Görmüyorum" Diye Feryat Eden Suriyeli Çocuk, Gaziantep'teki Hastanede Tedavi Edildi - Son Dakika
Güncel

"Görmüyorum" Diye Feryat Eden Suriyeli Çocuk, Gaziantep'teki Hastanede Tedavi Edildi

Suriye'de elleri ve gözlerinden yaralanan küçük çocuk, "Gözlerim.., Kör oldum, Allah'ım" diye feryat etmiş tüm dünyayı ağlatmıştı. Küçük çocuğa kayıtsız kalamayan yetkililer, çocuğu Gaziantep hastanesinde tedavi etti.

13.06.2018 11:49  Güncelleme: 13:14

Suriye'de hava saldırısında yaralandıktan sonra "Gözlerim.., Kör oldum, Allah'ım" diyerek ağlayan çocuk, Gaziantep'te tedavi edildi. Feryadı ile dünyayı ağlatan küçük savaşzede artık görebiliyor. Küçük çocuğun babası bir video ile Türkiye'ye teşekkür ederek "Çocuğumun durumu iyiye gidiyor. Artık görebiliyor" dedi.

BABASININ SAKİNLEŞTİREMEDİĞİ ÇOCUK GÜNDEM OLMUŞTU

Suriye'de ellerinden ve yüzünden yaralanan çocuk, ameliyattan sonra gözleri sargılı olunca görmediğini zannedip feryat etmiş babası sakinleştirememişti.

GAZİANTEP'TE TEDAVİ EDİLDİĞİ DUYURULDU

Türkiye'ye getirilen çocuk, Gaziantep'te hastanede tedavi edildikten sonra gözleri görmeye başladı.

Suriyeli baba, bir video ile tedavi edilen çocuğunun iyileştiğini söyleyerek "Çocuğumun durumu iyiye gidiyor. Artık görebiliyor" diye Türkiye'ye teşekkür etti.

SAVAŞIN EN BÜYÜK MAĞDURU ÇOCUKLAR OLDU

Birleşmiş Milletler, Suriye'de sekizinci yılına yaklaşan savaşta çocukların hiç olmadığı kadar yüksek risk altında olduğunu açıkladı. BM Çocuklara Yardım Fonu'nun (UNICEF) raporuna göre Suriye savaşında 2017'de önceki yıllara kıyasla iki kat fazla çocuk hayatını kaybetti.

SADECE DOĞU GUTA'DA 200'DEN FAZLA ÇOCUK ÖLDÜ

Doğu Guta'da Şubat ayında 200'den fazla çocuk bombardımanlar nedeniyle hayatını kaybetti. Gözlemevi çocukların toplam sivil ölümlerinin yaklaşık beşte birini oluşturduğunu bildirdi.

"Görmüyorum" Diye Feryat Eden Suriyeli Çocuk, Gaziantep\'teki Hastanede Tedavi Edildi

Son Dakika Güncel 'Görmüyorum' Diye Feryat Eden Suriyeli Çocuk, Gaziantep'teki Hastanede Tedavi Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Dogan duzgun : Ben sabah izledim hickiratk agladim simdi sevinc hickiriklari alahima binler sukur dugami yerine getirdi bu mutluluk tok lmaktan bile iyi 11 0 Yanıtla
  • 66: HAYATIMDA BUKADAR SEVİNDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM TÜRKİYE MAZLUMLARIN DUASIYLA KORUNUYOR İNŞ... 11 0 Yanıtla
  • ameakaelibke: duyduğum en güzel haber..... 9 0 Yanıtla
  • Aa: Allaha binlerce kez şükürler olsun gerçekten dön beni derinden sarsmıştı ALLAHIM sen çocuk hakkını hesap gününe bırakma çocuklara kıyanlar bu dünyada helak et. Amin. Bu bizim ülkenin insanları tedavi olamıyor diyenler siz en son ne zaman çocuğunuzu hastaneye götürdünüz bizde 18 yaşına kadar çocuklar güvence altındadır 9 0 Yanıtla
  • Adimi yaziyom: Gözü acilmis hemen tablete sariliyor 0 9 Yanıtla
    sığırlar gelmesin kardeşim.: len o çocuk ya yazıklar olsun sana !!! 3 0
  • bayrak: Rabbime şükürler olsun.Allah mazlumlara kol kanat geren C.Başkanımızdan razı olsun. 7 0 Yanıtla
  • eski chpli yeni ak partili: chpliler banane demiştir çoktan bide ülke yönetecekmiş sen mahalle komşuna bile banane dersiniz milletede bir insan banane demeye alıştımı koyver gitsin onu bir işe yaramaz o kişi 3 3 Yanıtla
  • elazığ: Şükürler olsun Rabbime... 6 0 Yanıtla
  • ahmet: çok şükür 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement