Yılbaşı Alışveriş Günleri Ünlülerin Katılımıyla Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Alışveriş Günleri Ünlülerin Katılımıyla Başlıyor

Yılbaşı Alışveriş Günleri Ünlülerin Katılımıyla Başlıyor

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri, 9-10 Aralık tarihlerinde Volkswagen Arena'da gerçekleşiyor.

07.12.2015 14:49  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

150 markanın yer alacağı etkinliğe 2 gün süresince 6 bin kişinin katılması bekleniyor.

Doğuş Müşteri Sistemleri'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinliğin ana sponsorluğunu şirketin yepyeni yaşam tarzı mobil uygulaması "ZUBİZU" üstleniyor. Co-sponsorlar arasında dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Türkiye'nin en sevilen otomobil markası Volkswagen ve mobil restaurant rezervasyon uygulaması Rezervin yer alıyor.

Yılbaşı Alışveriş Günleri, bolca alışveriş, iyi yemek ve iyi müziğin yanı sıra kültür-sanat aktiviteleriyle de renklenecek. Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncusu Barış Arduç da etkinliğe katılan ünlü isimler arasında olacak. Başarılı oyuncu, Yılbaşı Alışveriş Günleri'nde hem sevenleriyle bir araya gelecek hem de yılbaşı alışverişinin tadını çıkartacak. Ünlü kişisel gelişim yazarı Aret Vartanyan da 9 Aralık Çarşamba günü ziyaretçilerle bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak.

Bu sene 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan "ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri"nin kurgu ve marka danışmanlığını geçen yıllarda olduğu gibi cemiyet hayatının tanınan iş kadınlarından Canan Köksal; altyapı, kurulum ve organizasyonunu İris Behar yapıyor. Biletix üzerinden satışa çıkan biletler, etkinlik günü mekân girişinden de temin edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılbaşı Alışveriş Günleri Ünlülerin Katılımıyla Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement