Yılbaşı'nda Sevdiklerinizi "lezzetli Kitaplarla" Mutlu Edin - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı'nda Sevdiklerinizi "lezzetli Kitaplarla" Mutlu Edin

Yılbaşı\'nda Sevdiklerinizi "lezzetli Kitaplarla" Mutlu Edin

Otuz ülkede 2 milyondan fazla satan özel tasarımlı yemek kitapları ile sevdiklerinize iştah kabartan şık bir hediye sunun.

12.12.2013 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekmece Yayınları'nın içinde tariflenen yemeklerin biçimine bürünen kitap serisi, yılbaşında sevdiklerine farklı bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere lezzetli ve şık bir seçenek sunuyor.

Serinin ilk kitapları 'Pizza', 'Makarna', 'Tart ve Turta' içinde barındırdığı lezzetli tarifleri ve iştah kabartan fotoğrafları ve buzdolabı gibi metal yüzeylere yapıştırılabilen mıknatıs özelliğine sahip 'Brownie', 'Kremalı Kurabiye', 'Mini Kek' ve 'Kurabiye' kitapları içindeki lezzetli ve eğlenceli tariflerin yanı sıra tasarımları ve özellikleriyle mutfak dekorasyonunun da şık bir parçası oluyor.

Şekilli tarifler ve lezzetli magnetler; pratik tarifleri, iştah açıcı fotoğrafları, kolayca bulunabilir malzeme kullanımı ile dikkat çekiyor. Yaratıcı tasarımları, çarpıcı ve iştah kabartan fotoğrafları ve pratik tarifleriyle mutfakların vazgeçilmez birer parçası olacak kitap serisinde, yüzlerce lezzetli pizza, makarna, kurabiye, tart, brownie, turta tarifi özgün fotoğraflar eşliğinde anlatılıyor. Pratik tarifleriyle okuyucusunu kendi mutfağının şefi yapmaya aday bu kitaplar hem muhteşem yılbaşı sofraları hazırlamayı eğlenceli ve pratik hale geliyor, hem de içindeki tariflerin sunum biçimiyle çekici ve anlamlı bir hediye bir hediye alternatifi oluşturuyor.

Bu kitapları yemek isteyeceksiniz!

Pizza

Dünyada yarım milyondan fazla satan Pizza kitabı yardımıyla, evde pizza yapmak artık çok kolay. Misafirlerinize, çocuklarınıza dışarıdan sipariş vermek yerine, ev yapımı, taze ve sağlıklı pizza yedirmeye ne dersiniz? Bu pizza şeklinde, sert kapaklı, bu yuvarlak kitapta 50'den fazla tarif var. Evde pizza yapımının tadına vardığınızda, iyi bir İtalyan restoranı aramanıza gerek kalmayacak, nasılsa şefleriyle yarışabilecek kadar ustalaşacaksınız.

Makarna

"Makarnayı makarna yapan üstündeki sostur" desek abartmış mı oluruz!? Bizce lezzetli bir makarna abartıyı hak ediyor… Sağlıklı ve lezzetli soslarla hazırlanmış puttanesca soslu spagetti, kabaklı tekerlek makarna, ızgara yaz sebzeleriyle süslenmiş penne, patlıcan soslu taglietelli, kum midyeli linguine gibi farklı çeşitteki makarnaları içeren tam 58 tarif, Çekmece Yayınları'nın yuvarlak şekilli 'Makarna' kitabında.

Tart ve Turta

Bu kitap bir turta kadar lezzetli görünüyor! İnsanlar, binlerce yıldır mutluluğu tatlıda buluyor. 'Tart ve Turta' kitabı mutluluğa büyükçe bir dilim katkıda bulunuyor. 55 farklı tarif ile tatlıların eşsiz dünyasında bambaşka bir yolculuğa çıkacaksınız. Evde yaptığınız turtaların kokusu misafirlerin başını döndürdüğünde ününüz mutfağınızın sınırlarını aşacak.

Lezzetli Magnetler

"Tarifi nereye yazdım? Yemek defterim nerede? Bu tarifi yazmışım ama nasıl yapıldığını unuttum!" söylemleri tarihe karışıyor, tarifler artık tam karşınızda buzdolabına yapıştırdığınız kitaplarda… Çekmece Yayınları'nın lezzetli magnetler dizisi 'Browni', 'Kremalı Kurabiye', 'Mini Kek'. Bu kitaplar mutfağınıza çok yakışacak… Bu tarifler sayesinde tatlı tariflerinin ve en ünlü blogların aranılan yüzü olabilirsiniz.

Brownie

Kusursuz bir brownie'nin içi yumuşak, üzeri ise sert ve kuru olmalıdır. Bunu yapmanın yöntemleri Çekmece Yayınları'nın mıknatıslı 'Brownie' kitabının içinde duruyor. 30 harika brownie tarifinin yer aldığı kitabı, istediğiniz herhangi bir metal yüzey üzerinde kullanabilirsiniz.

Kremalı Kurabiye

Mıknatıslı ve kurabiye şeklindeki 'Kremalı Kurabiye' kitabında, 30 farklı kurabiye tarifi yer alıyor. Hem de iki kurabiyenin arasını süsleyecek, harika tatlarda çeşit çeşit krema tarifiyle birlikte. Kremalı kurabiyeler, özel misafirler için en doğru seçim olacak.

Mini Kek

Kekler diyarında kaybolmak istiyorsanız bu kitabı kesinlikle almalısınız. 30 farklı kek tarifinin yer aldığı, mıknatıslı Mini Kek kitabıyla, mutfakta çok eğleneceksiniz. Partilerin vazgeçilmezi mini keklerin en kolay tarifleri, çocukların seveceği süsleme önerileri bu kitapta.

Kurabiye

Çekmece Yayınları'nın mıknatıslı kitap serisinin en son üyesi 'Kurabiye', herkesin içindeki kurabiye canavarını doyuracak. 30 farklı tarifle, her gün yeni bir kurabiye deneyebilirsiniz. Kitaptaki tarifler, beş çayında, beslenme kutusunda sağlıklı ve ev yapımı kurabiyelere yer açmak bir fırsat sunuyor. Kurabiye kitabı, anlaşılır tarifler, iştah acıcı fotoğraflarla evde kurabiye yapma geleneğini yaşatacak.

Çekmece Yayınları yemek kitaplarına tüm seçkin kitabevlerinden, YEM Kitabevi'nin Beşiktaş ve Fulya'daki mağazalarından ve www.yemkitabevi.com internet adresinden ulaşılabilir.

Lezzetli Magnetler (Brownie, Kremalı Kurabiye, Mini Kek, Kurabiye)
Çekmece Yayınları
Çeviren: Alkım Doğan
Ekim 2013
64 sayfa, özel magnetli sert kapak (her biri)
12x12 cm, özel kesilmiş biçimler (her biri)

Pizza, Makarna, Tart ve Turta
Çekmece Yayınları
Çeviren: Alkım Doğan
Ekim 2013
128 sayfa (her biri)
28x28,5 cm, özel kesilmiş biçimler (her biri)

Fiyat Bilgisi: Lezzetli Magnetler/ "Brownie", "Kremalı Kurabiye", "Mini Kek", "Kurabiye" (her biri) : 15 TL
"Pizza", "Makarna", "Tart ve Turta" (her biri) : 35 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılbaşı'nda Sevdiklerinizi 'lezzetli Kitaplarla' Mutlu Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement