Arda Kural'ın Eski Sevgilisi Yıldız Asyalı Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Arda Kural'ın Eski Sevgilisi Yıldız Asyalı Kimdir?

Arda Kural\'ın Eski Sevgilisi Yıldız Asyalı Kimdir?

Yıldız Asyalı, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında şaşırtıcı itiraflarda bulundu. Açıklamalarında oyuncu Arda Kural'ı, ilk ve en büyük aşkı olarak nitelendirdi. Koluna Arda Kural için dövme yaptırdığını söyleyen Asyalı'nın hakkında vatandaşlar sorular sormaya başladı. Peki, Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşındadır? Cevapları haberimizde...

26.12.2018 10:47  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katıldığı Kanal D'nin 2. Sayfa programında samimi itiraflarda bulunan Yıldız Asyalı, izleyenleri şaşırttı. İlk ve en büyük aşkının Arda Kural olduğunu ve onun için koluna bir dövme yaptırdığını ifade eden Asyalı, ayrıca Kural'ın hastalığı sırasında çok acı çektiğini de söyledi. Peki, ekranlarda ilk aşkını açıklayan Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşındadır?

YILDIZ ASYALI KİMDİR?

17 Eylül 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Yıldız Asyalı, küçük yaşlardan beri müziğe ilgili. Küçük yaşlardan beri şarkı söyleyen Asyalı, beş yaşında piyano çalmaya başladı.

Arda Kural'ın Eski Sevgilisi Yıldız Asyalı Kimdir?

MÜZİSYEN BİR AİLEDE DOĞDU

Sanatçı bir ailede doğan Asyalı'nın babası viyola sanatçısı, ablası Güliz, Devlet Konservatuarı'ndan viyola sanatçısı, büyük annesi Fehime Hanım da piyanist. İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda solistlik yapan Yıldız Asyalı, 12 yaşında Nabucco Operası'nda "Kral Ve Ben" müzikalinde rol aldı ve 13 yaşındayken Sarah Brightman'le birlikte İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası eşliğinde Lösemili Çocuklar Vakfı için düzenlenen konserde aynı sahnedeydi.

Arda Kural'ın Eski Sevgilisi Yıldız Asyalı Kimdir?

15 YAŞINDA OYUNCULUĞA BAŞLADI

Müziği çok seven Yıldız Asyalı, müziğin yanı sıra 15 yaşından beri oyunculukla da ilgileniyor. İlk dizisi olan "Eyvah Babam" ile kameralar karşısına geçen ünlü oyuncunun yıldızı 2003 yılında Show TV'de yayınlanan "Hayat Bilgisi" dizisiyle parladı. 2004'te Gülse Birsel'in senaristliğini yaptığı sitcom dizisi "Avrupa Yakası" dizisinde de yer alan Asyalı, "Pulsar", "Akasya Durağı", "Hayat Bazen Tatlıdır", yapımlarında da rol aldı. Şu an Kanal 7'deki "Elif" dizisinde oynuyor.

Arda Kural'ın Eski Sevgilisi Yıldız Asyalı Kimdir?

OYNADIĞI DİZİLERİN ŞARKILARINI BESTELEDİ

Oynadığı dizilerin yanı sıra 2014 yılında "Asayiş Berkemal", "Aşkopat" ve "Benim Hikayem" gibi filmlerde de kendini gösteren güzel oyuncu, müziğe olan yeteneği ve sadakatini "Eyvah Babam", "Yasak Elma", "El gibi", "Limon Ağacı" adlı dizilerin müziklerini besteleyerek gösterdi.

Arda Kural'ın Eski Sevgilisi Yıldız Asyalı Kimdir?

GRUP MP3'Ü KURDU

2008 yılında Seda Telciler ve Burcu Canbaş ile Grup Mp3'ü kuran Asyalı, aynı sene gruptan ayrıldığını açıkladı. Grup Mp3 şarkılarından "Orta Şekerli Kahvem" şarkısı ile çok sevilen grubun neredeyse tüm şarkılarını Yıldız Asyalı besteledi.

2 YIL EVLİ KALDI

2015'te iş adamı Emre Vatansever"le dünya evine giren ünlü oyuncun 2017'in ocak ayında sessiz sedasız boşandı.

Arda Kural'ın Eski Sevgilisi Yıldız Asyalı Kimdir?

ARDA KURAL'LA EVLİLİĞİN KIYISINDAN DÖNDÜ

"Eyvah Babam'ın" setinde aşk yaşamaya başlayan Arda Kural ve Yıldız Asyalı evlenmeye hazırlanırken ayrıldı.Yıldız Asyalı ayrılıkları hakkında "Arda'nın ailesi beni istemeye gelmişti. Düğün tarihimiz belliydi. Evimiz hazırlanmış, eşyalarımız alınmıştı. Arda son bir kez eski sevgilisini görmek ve ona veda etmek istedi. Gitti, uzun süre gelmeyince şüphelendim. Beni aldattığını düşündüm ve bitti. Evi terk edip çıktım. Arda ise veda etmeye gittiği o kıza döndü'' şeklinde açıklamada bulundu.

Arda Kural'ın Eski Sevgilisi Yıldız Asyalı Kimdir?

Son Dakika Magazin Arda Kural'ın Eski Sevgilisi Yıldız Asyalı Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement