Yıldız Holding Beşiktaş Formasının Önünden Çıkıyor, Sırtta Ülker Markasıyla Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Yıldız Holding Beşiktaş Formasının Önünden Çıkıyor, Sırtta Ülker Markasıyla Devam Ediyor

Şeker: "Beşiktaş'ın yeni bir işbirliği yaparak ek kaynak yaratması için destek verdik."

05.07.2011 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın ana sponsoru Yıldız Holding, Beşiktaş formasının önünde Cola Turka markası ile kullandığı reklam alanı hakkını devrederek Beşiktaş'a önemli bir destek verdi. Beşiktaş'ın ana sponsoru Yıldız Holding, önümüzdeki sezonda Ülker markasıyla Beşiktaş formasının sırtında yer alacak.

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker"Cola Turka markamızla Beşiktaş formasının önünde yer alıyorduk. Sözleşmemiz gereğince yine bizim olan formanın sırt bölümüne geçerek, kulübün forma önü reklam alanı için başka bir şirketle anlaşmasının ve ek kaynak elde etmesinin yolunu açtık" dedi.

Yıldız Holding spor endüstrisine katkı verecek marka ve kurumların sayısının artması, kulüplerin firmalarla işbirliklerinin çeşitlenip, güçlenmesinden mutluluk duyuyor

Zuhal Şeker, futbolda ve basketbolda yıllardır kulüpler ve federasyonlarla işbirliği yaparak spor endüstrisinin gelişmesine olanak sağladıklarını ifade etti. Şeker, endüstrinin ve kulüplerin firmalarla işbirliklerinin güçlenmesi ve çeşitlenmesi için futbolun destekçileri arasına yeni markaların katılmasının gerektiğini, bu vesileyle Beşiktaş'ın yeni bir anlaşma yapmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

Şeker, "Stratejimiz gereği, desteklediğimiz bütün kulüplerin formalarının sırtında yer alıyorduk, Beşiktaş'tan gelen taleple, ana sponsor konumumuzu devam ettirerek, formanın ön yüzündeki reklam hakkımızı başka bir şirkete devredip, Beşiktaş formasının sırtında Ülker markasıyla yer alacağız. Cola Turka markamız ise kulüp taraftarlarına yönelik promosyon kampanyaları, saha aktiviteleri ile her zaman olduğu gibi sporun içinde olacak, ayrıca farklı platformlarda müşterileriyle buluşmaya ve farklı sponsorluk projelerine yatırım yapmaya devam edecek" dedi.

Yıldız Holding futbolda Ülker markasıyla desteklediği bütün kulüplerin formasının sırtında yer alıyor

Türk sporunun en büyük destekçilerinden Yıldız Holding Ülker markasıyla Beşiktaş'ın yanı sıra Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor futbol takımlarını da destekliyor ve futbol takımı formalarının sırtında yer alıyor. Ülker ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Basketbol Federasyonu ile işbirliği içerisinde altyapı projelerine destek vererek, son dört yılda200 binin üzerinde çocuğa ulaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldız Holding Beşiktaş Formasının Önünden Çıkıyor, Sırtta Ülker Markasıyla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement