Yılın "Kamu Bilişimi" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Yılın "Kamu Bilişimi" Etkinliği

"BThaber Platform Kamuda BT Yönetimi" etkinliği, 3 Nisan 2012'de, Ankara Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilecek.

30.03.2012 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılın "kamu bilişimi" etkinliği 3 Nisan'da, Ankara'da

Hız kesmeden devam eden kamusal e-dönüşüm sürecinin bugün ulaştığı nokta, karşılaşılan güçlükler; çözüm yolları ve mobil platformdaki yenilikler; "BThaber Platform Kamuda BT Yönetimi" etkinliğinde konuşulacak. Etkinlikte, kamu bilişimi gündeminin en önemli maddeleri arasında bulunan siber güvenlik, teknoloji adacıkları ve dış kaynak kullanımı gibi konular derinlemesine işlenecek.

Bakanlıklar ve çeşitli kamu kurumlarından gelecek bilgi ve iletişim teknolojileri yöneticilerinin yanı sıra bu alanda hizmet sunan kuruluşlardan uzmanların yer alacağı "BThaber Platform Kamuda BT Yönetimi" etkinliği, 3 Nisan 2012'de, Ankara Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilecek. Etkinlikte, vatandaş memnuniyetini artırmaya yönelik yeni yaklaşımların yanı sıra kamu kurumları arasındaki bilgi transferinin daha hızlı ve kolay biçimde yapılmasına yönelik çözümler masaya yatırılacak.

Etkinlikte kürsüye çıkacak isimler arasında Adalet Bakanlığı BİM Başkan Yardımcısı Muhittin Kırıcı, Emniyet Genel Müdürlüğü BİM Daire Başkanı Erkan Güler, Emniyet Genel Müdürlüğü Yazılım Şube Müdürü Seyfettin Doğan, Enerji ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ESİS Daire Başkanı Levent Özcan Caner, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı BİM Daire Başkanı Volkan Kaplan, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü BİM Daire Başkanı Mustafa Öztaş ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Etem Acar da yer alıyor. Kamu sektörüne BT çözümleri sunan şirketlerdense Qlikview, Gartner, IBM, Innova, Karel ve Netaş'tan gelecek önemli konuşmacılar bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın 'Kamu Bilişimi' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement