Yılın Make Up Artisti: Başak Kübra Kızılcıklı - Son Dakika
Güncel

Yılın Make Up Artisti: Başak Kübra Kızılcıklı

Yılın Make Up Artisti: Başak Kübra Kızılcıklı

Sephora Beauty Masters yarışması bu yıl Yves Saint Laurent iş birliği ile görsel bir şölene dönüştü.

01.12.2017 10:47  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sephora'nın profesyonel makyaj artistlerinin "en iyi" seçilmek için yarıştığı Sephora Beauty Masters, ünlü manken, oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel'in sunumuyla İstinyePark AVM'de gerçekleşti.

Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora'nın Yves Saint Laurent iş birliğiyle gerçekleştirdiği ve profesyonel makyaj artistleri yetiştirmeyi amaçladığı "Sephora Beauty Masters" yarışmasının finali, İstinyepark AVM'de ünlü manken, oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel'in sunumuyla gerçekleşti.

Yarışmanın jüri koltuğunda; Sephora Türkiye Genel Müdürü Beyhan Figen, Sephora Ulusal Make- Up Artist ve Avrupa Pro Team Üyesi Murat Bekler, Loreal Lüks Divizyon Genel Müdürü Emine Akad Gürpınar, L'Oréal Türkiye Ülke Müdürü Claude Rumpler ve Freelance Makyaj Artisti ve Eğitmeni Cem Bozkurterdem yer aldı.

Etkinlik boyunca yarışmacılar arasında kıyasıya rekabet yaşandı. Uygulama sonrası modellerin makyajlarını sergiledikleri şov görsel bir şölene dönüştü. Aylar süren ön hazırlık ve eğitim sürecinden geçerek finale hazırlanan yarışmacılar, dünyaca ünlü make-up artistlerinden aldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirme şansı buldu.

Yetenekli 11 make-up artistin birinci olabilmek için yaratıcılıkta sınırları zorladığı Sephora Beauty Masters'ın finalinde zafer ise Başak Kübra Kızılcıklı'nın oldu. Renklerin ve yetenğin başrolde olduğu etkinlikte yarışmanın 2.'si Gülçin Çalış olurken 3.sü ise Elçin Kayadibi oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın Make Up Artisti: Başak Kübra Kızılcıklı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement