Yılmaz: "Hdp'yi Samsunda İstemiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Yılmaz: "Hdp'yi Samsunda İstemiyoruz"

Yılmaz: "Hdp\'yi Samsunda İstemiyoruz"

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, “Malum partinin Samsun’da yapacağı mitingi istemiyoruz” dedi.

29.05.2015 16:37

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, "Malum partinin Samsun'da yapacağı mitingi istemiyoruz" dedi.

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Samsun mitingi öncesi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını okuyan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, "Türkiye'yi bölmeye çalışan PKK uzantısı olan malum partiyi Samsun'da istemiyoruz. Bizler kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsun'da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği olarak dağdaki vatan hainlerine terörist demediği sürece HDP'ye karşıyız. Biz Şehit Aileleri ve Gaziler olarak bu vatana karşılıksız bedel ödedik ve bedel ödemeye de her zaman hazırız. Çünkü bizim bu vatandan başka bir vatanımız yok. Bu bayraktan başka bayrağımız da yok. Bayrağımız rengini şehitlerimizin kanından almış ve üzerindeki ay yıldız bağımsızlığımızı simgelemektedir. Bizler bayrağımızın gölgesi altında rahat yaşayabiliyorsak şehitlerin ve gazilerin hizmetinden dolayıdır. Maalesef Türkiye'mizin her zaman huzurunu kaçırmaya çalışan malum partinin sözcüleri ve milletvekilleri Samsun'un huzurunu kaçırmak için 31 Mayıs pazar günü miting düzenleyeceğini bildirmiştir. Biz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi olarak malum partinin Samsun'da yapacağı mitingi istemiyoruz. Samsun şehrimizin en yoğun olduğu pazar gününü seçmeleri de düşündürücüdür. Pazar gününü seçmelerinin tek sebebi yoğunluğun olduğu tepkilerin daha çok olacağını ve buda onların ekmeğine yağ süreceğini düşünmeleridir" diye konuştu.

"BİZİM KÜRT KARDEŞLERİMİZLE HİÇBİR ZAMAN SORUNUMUZ OLMADI"

Samsunlu vatandaşları sağduyulu olmaya davet eden Yılmaz, "Bizim sorunumuz Türkiye'nin huzurunu kaçıranlarla. Bu kişilere karşı Türkiye Cumhuriyeti olarak dimdik ayakta durmamız gerekiyor. Biz bölücüleri aramızda görmek istemiyoruz. Huzurlu olan Samsunumuzun huzurunu da kaçırmalarını istemiyoruz. Yetkililere sesleniyoruz, malum partinin Samsun'da yapacakları mitingin iptal edilmesi için biran önce gereğinin yapılmasını istiyoruz. Bizlerin sabrını fazla zorlamasınlar. Bizim Kürt kardeşlerimizle hiçbir zaman sorunumuz olmadı olmayacakta. Artık hükümetin bunlara haddini bildirmesini istiyoruz. İdamın tekrar yasalaşmasını İmralı'da bulanan bebek katili caninin idam edilmesini istiyoruz. Bizler vatanımız için nasıl bedel ödediysek, bunlar içinde dimdik ayakta durmayı da biliriz. Biz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi olarak bunlarla her zaman mücadele etmeye hazırız. Devlet büyüklerine sesleniyoruz. Biz şehit ailelerini ve gazileri incitmeyin. Bizi üzecek olan noktaları bize tekrardan yaşatmayın. Değerli Samsunlu hemşehrilerim üstüne basa basa söylüyorum PKK bir terör örgütüdür. Vatan hainidir HDP de onların Meclis'teki siyasi kanadıdır. Bu vesileyle kendilerini kınıyor, tüm hemşehrilerimi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi olarak bu malum partinin Samsun mitingini istemiyoruz. Biz aramızda bölücüleri istemiyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yılmaz: 'Hdp'yi Samsunda İstemiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement