Yol tartışması sokağı ringe çevirdi, boks maçını aratmayan kavga kameralara yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Yol tartışması sokağı ringe çevirdi, boks maçını aratmayan kavga kameralara yansıdı

Beylikdüzü'nde yol tartışması yüzünden birbirine giren iki sürücü, caddeyi boks ringine çevirdi. Çevredeki vatandaşların kavgayı ayırma çalışmaları sonuçsuz kalırken, kavga çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

02.10.2020 09:29  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde, iki sürücü yol verme nedeniyle tartışma yaşadı. Araçlarını durdurarak aşağı inen sürücüler, yol ortasında birbirine girdi. Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar durumu ayırmak için ikilinin yanına koşsalar da öfkeli sürücüleri kimse durduramadı. Tekme, yumruk ve tokatların havada uçuştuğu kavga yüzünden trafikte bir süre aksaklık meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, birbirinden şikayetçi olan sürücüleri sakinleştirip karakola götürdü.

Yol tartışması sokağı ringe çevirdi, boks maçını aratmayan kavga kameralara yansıdı

BOKS MAÇINI ARATMADI

İki sürücünün boks maçını aratmayan kavgası ise çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayda önce bir sürücünün aracından inip, diğer arabaya doğru koştuğu görülüyor. Daha sonra diğer sürücünün de aracından inip saldırması kameralara yansıyor. Kavga sırasında ikilinin tekme ve yumruklarla birbirine saldırdığı, vatandaşların kavgayı ayıramadıkları görülüyor.

Yol tartışması sokağı ringe çevirdi, boks maçını aratmayan kavga kameralara yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yol tartışması sokağı ringe çevirdi, boks maçını aratmayan kavga kameralara yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hakan: yine bunlar delikanlı, hiç olmazsa yumruklaşıyorlar, silahları olsaydı ne olurdu ? 5 0 Yanıtla
  • Eğitimci: Gerçekten psikolojimiz bozulmuş. 5 0 Yanıtla
  • psikoloji: Ülke olarak gittikçe geriye gidiyoruz. Hiçbir şekilde insanların birbirlerine saygısı veya anlayışı kalmamıştır. Tek bir laf etsede inip kavga etsem denen barbar bir toplum haline geldik. Çok yakında bu ölüm kavgaları çoğalacak, insanlar hiç yoktan yere birbirlerini öldürecekler. Kıyamet alametleri bir bir yaşanıyor. Allah sonumuzu hayır etsin. 2 1 Yanıtla
  • engin: cok iyi stres atma yöntemi delikanlı gibi dövüşün helal olsun yeterki kalleşlik olmasın ha 0 0 Yanıtla

Advertisement