Yozgat İl Özel İdaresi Asfalt Sezonunu Açtı - Son Dakika
Yerel

Yozgat İl Özel İdaresi Asfalt Sezonunu Açtı

Yozgat İl Özel İdaresi Asfalt Sezonunu Açtı

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy ilçesine bağlı Aydıngün köyünde çocuk oyun parkı, kilit parke taş yol ile 2.kat asfalt çalışması programının açılış törenine katıldı.

18.06.2013 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy ilçesine bağlı Aydıngün köyünde çocuk oyun parkı, kilit parke taş yol ile 2. kat asfalt çalışması programının açılış törenine katıldı.

Aydıngün köyünde düzenlenen törene Vali Yazıcı'nın yanı sıra Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, il genel meclis üyeleri ile köy halkı katıldı. Vali Yazıcı, köy yolunun asfaltlandığını belirterek, "Yol bitiyor. Parke taş yapılıyor. Köylerimize çocuk oyun parkları kuruluyor. Artık şehirlerde ne varsa köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız da aynı hizmete kavuşuyor. Her köyümüz daha modern hale geliyor. Bu hizmetleri yaparken de sadece devlet değil, devlet vatandaş el ele yapıyoruz. Bir yörenin güzelliği, birliği, sadece devletle olmuyor. Sizlerin de gayreti gerekiyor. Bu gibi köylerin bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olduklarını biliyoruz. Bizler sizler için varız. Bizlerin duyacağı en büyük mutluluk, yüzlerinizdeki samimi ifadedir. Çünkü yüzler ve gözler yalan söylemez. Sizlerde bu muhabbeti ve sevgiyi görüyorum" dedi.

Vali Abdulkadir Yazıcı ve beraberindekiler köydeki programın ardından Kale Grubu tarafından Yerköy'de organize edilen toplu sünnet törenine katıldı. Kale Seramik Özel Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ekrem Demirarslan, Fabrika Müdürü Oğuz Benli ve Kalekim Fabrika Müdürü Koray Er, Vali Yazıcı'ya fabrika hakkında bilgiler verdi. Demirarslan, törende fabrika çalışanlarının çocuklarının yanı sıra ilçe halkından 40 çocuğun sünnet ettirildiğini ve sünnet kıyafetlerinin hediye ettiklerini söyledi.

Vali Abdulkadir Yazıcı, Kale Seramik Bölge Müdürü Ekrem Demiraslan ve Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, sünnet olan çocuklara altın, kol saati ve çeşitli hediyeler verdi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat İl Özel İdaresi Asfalt Sezonunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement