Yozgat Milli Eğitim Müdürü Kuş, Başarılı Sporcuları Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Kuş, Başarılı Sporcuları Kabul Etti

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, atletizm ve masa tenisinde çeşitli dereceler elde eden Kanuni Sultan Süleyman Özel Eğitim Okulu öğrencilerini kabul etti.

23.03.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, atletizm ve masa tenisinde çeşitli dereceler elde eden Kanuni Sultan Süleyman Özel Eğitim Okulu öğrencilerini kabul etti.

Atletizmde bölge birincisi, masa tenisinde bölge ikincisi ve üçüncüsü, gülle atmada ise bölge ikincisi olan öğrenciler, Saim Kuş'u makamında ziyaret etti.

Kuş, ziyarette yaptığı açıklamada, Kanuni Sultan Süleyman Özel Eğitim Okulunda eğitim gören öğrencilerin, devletin sunduğu sınırsız imkanlardan mümkün olduğu ölçüde faydalandıklarını söyledi.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Kuş, "Öğrencilerimizden Türkiye elemelerine katılacak olanlardan derece bekliyoruz. Türkiye derecesi alarak milli takıma girme konusunda da kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Okul yönetici ve öğretmenlerine de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kuş, "Genç ve başarılı sporcularımızın milli takıma seçilmek suretiyle uluslararası arenada ülkemizi ve Yozgat'ı temsil etme konusunda gayretlerinin ve başarılarının artarak devam etmesini bekliyoruz." diye konuştu.

Kuş, daha sonra başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat Milli Eğitim Müdürü Kuş, Başarılı Sporcuları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement