Yüksekova'da Kur'an Kursu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Kur'an Kursu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği

Yüksekova Müftülüğünce 4-6 yaş grubu Kur'an kursundaki öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendi.

12.05.2018 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova Müftülüğünce 4-6 yaş grubu Kur'an kursundaki öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendi.

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Yüksekova Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, yaptığı konuşmada, güzel bir etkinlikte çocuklarla bir araya geldiklerini söyledi.

Tüm annelerin gününü kutlayan Kaymakam Kaşıkçı, "Annelerin hakları asla ödenemez. Onun için onların kıymetini bilelim. Hala kaç yaşına geldik, annemiz aç mısın, susuz musun diye sorar. Ebediyete intikal eden tüm annelerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün çocuklarımız güzel bir etkinlik hazırladı. Bu çocukları bizim geleceğimiz. Bizler çocuklarımıza sahip çıkmazsak yarın birileri çocuklarımıza sahip çıkmaya çalışıyor. Onun için çocuklarımıza her aşamada sahip çıkmalıyız ve iyi yetiştirmemiz lazım." diye konuştu.

İl Müftüsü Faruk Gürbüz ise, programda bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirerek, çocuklara özellikle bu yaştan itibaren iyi bir ahlak ve inanç verip onları geleceğe hazırlayarak sağlam bir toplum ve nesil oluşturmanın gerekliliğine vurgu yaptı.

Ardından çocuklar, yoğun ilgi gören etkinlikte Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okuyarak, şiir dinletisi, sinevizyon ile çeşitli gösteriler sundu.

Etkinliğe, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Salih Devrim, İlçe Müftüsü Şakir Şahin, müftülük personeli, Kur'an kursu öğretmenleri, öğrenci ve aileleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Kur'an Kursu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement