Yüksekova'da Operasyon Olmaması İçin Kaymakam ile Görüştüler - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Operasyon Olmaması İçin Kaymakam ile Görüştüler

Yüksekova\'da Operasyon Olmaması İçin Kaymakam ile Görüştüler

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde HDP Hakkari eski Milletvekili Esat Canan ve aralarında kanaat önderlerini de bulunduğu 10 kişilik heyet, sokağa çıkma yasağı ardından operasyon yapılmaması için Kaymakam İbrahim Çenet ile görüştü.

13.03.2016 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde HDP Hakkari eski Milletvekili Esat Canan ve aralarında kanaat önderlerini de bulunduğu 10 kişilik heyet, sokağa çıkma yasağı ardından operasyon yapılmaması için Kaymakam İbrahim Çenet ile görüştü.

Yüksekova'da bugün saat 22.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağının uygulanacağı açıklanırken, HDP Hakkari Eski Milletvekili Esat Canan başkanlığında 10 kişilik heyet Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet ile görüştü. Operasyonların durdurulması veya ertelenmesi için Kaymakam Çenet ile görüştüklerini belirten Esat Canan, şöyle dedi:

"Sokağa çıkma yasağı saat 22.00'da başlıyor. Bu konu ile ilgili kaymakam ile görüştük. 'Sokağa çıkma yasağı olsun. Ama biraz operasyonları geciktirin' dedik. Sivil oluşum olarak bir girişimimiz var. Yüksekova'da kanın dökülmemesi, çatışmaların olmaması için ne gençlerimiz, ne de polis-askerin ölmemesi için girişimlerimizi sürdüyoruz. Bütün halk,  STK'lılar adına böyle bir çalışma yürütüyoruz. Yetkililer de bize operasyon olmamasını istediklerini iletti."

- Ksekovahakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Operasyon Olmaması İçin Kaymakam ile Görüştüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • madyan: Syn Esat Canan a geçen hafta taziye nedeniyle misafir dik yemekte de dile getirdi halal olsun kürdler de ezat cananlara ihtiyaç var göreve çağırıyorum erdemli Türkleri de bu savaş bitsin 9 0 Yanıtla
  • Dıloo: Ne olur onlari ikna Edin cikip Gordimer ordan kimseye birsey olmasin 0 1 Yanıtla

Advertisement