Yumurtalık'ta Öğrencilere Ağız ve Diş Taraması - Son Dakika
Yerel

Yumurtalık'ta Öğrencilere Ağız ve Diş Taraması

Yumurtalık\'ta Öğrencilere Ağız ve Diş Taraması

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde 'Ağız ve Diş Sağlığı' taraması başlatıldı.

24.05.2012 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde 'Ağız ve Diş Sağlığı' taraması başlatıldı.

Yumurtalık Platformu Başkanı Fethi Beşlioğlu, merkez, belde ve köylerde gerçekleştirecekleri etkinlikte 3 bin öğrenciyi ağız ve diş taramasından geçireceklerini söyledi. Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için ağız ve diş bakımının önemine dikkat çekmek istediklerini belirten Beşlioğlu, "Öğrencilerimizin ağız hijyenine dikkat etmelerini ve bakımı alışkanlık haline getirmelerini amaçladık" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özkan da, ağız sağlığının ihmal edilemeyecek kadar önemli olduğunu vurgulayarak, "Gelecekte sağlıklı bireyler yetiştirmemiz için biz de bu projenin bir parçası olarak yer aldık. Ayrıca İşken A.Ş'nin bu projeye destek vermesi örnek teşkil etmiştir" diye konuştu.

İlk uygulamanın Barbaros İlköğretim Okulu'nda yapıldığı etkinliğe ilçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Yumurtalık Belediye Başkanvekili Ali Erden, Kaldırım Beldesi Belediye Başkanı Refik Şen, Yeşilköy Beldesi Belediye Başkanı Mithat Altunay, İsken Terminal Müdürü Nobert Melcher ve köy muhtarları katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yumurtalık'ta Öğrencilere Ağız ve Diş Taraması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement