Yurt Dışına Gitmek İçin 'Kaçırıldım' Diyerek Babasından Fidye İstetti - Son Dakika
Güncel

Yurt Dışına Gitmek İçin 'Kaçırıldım' Diyerek Babasından Fidye İstetti

Yurt Dışına Gitmek İçin \'Kaçırıldım\' Diyerek Babasından Fidye İstetti

Aksaray'da yurt dışında çalışmak için plan yapan 25 yaşındaki O.A., iddiaya göre arkadaşı 37 yaşındaki A.Ö'ye babasını cep telefonuyla arattırıp, "Oğlunuz elimizde, 20 bin TL fidye vermezseniz, öldürürüz" dedirtti.

06.01.2012 15:40

Aksaray'da yurt dışında çalışmak için plan yapan 25 yaşındaki O.A., iddiaya göre arkadaşı 37 yaşındaki A.Ö'ye babasını cep telefonuyla arattırıp, "Oğlunuz elimizde, 20 bin TL fidye vermezseniz, öldürürüz" dedirtti. 55 yaşındaki baba A.A'nın polise şikayeti üzerine gözaltına alınan O.A. ve A.Ö. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bir temizlik firmasında çalışan O.A., 2 Ocak Pazartesi günü, evden berbere gidiyorum diyerek ayrıldı. Ardından iddiaya göre Yenikent Beldesi'nde oturan arkadaşı A.Ö'yü telefonla aradı. Arkadaşına çalışmak için yurt dışına gitmek istediğini belirten O.A., "Yurt dışına gitmem için para lazım. Babamda para var. Sen babamı ara, 'oğlunuz elimzde, 20 bin TL fidye vermezseniz, öldürürüz. Polise bildirmeyin' diye söyle. O paraylada ben yurt dışına gideceğim." dedi.

KENDİ TELEFONUNDAN ARADI

Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen O.A., yapılan sorgulamanın ardından arkadaşı A.Ö. ile birlikte adliyeye sevk edildi. O.A. ve A.Ö., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yurt Dışına Gitmek İçin 'Kaçırıldım' Diyerek Babasından Fidye İstetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement