Ormanda yürüyüşe çıkan iki genç dağlık alanda mahsur kaldı - Son Dakika
3. Sayfa

Ormanda yürüyüşe çıkan iki genç dağlık alanda mahsur kaldı

Ormanda yürüyüşe çıkan iki genç dağlık alanda mahsur kaldı Kaybolan 2 genç, ekiplerin saatler süren çalışması sonrasında kurtarıldı Antalya'da ormanlık alanda çıktıkları yürüyüş sonrası dağlık alanda mahsur kalan iki genç arkadaş, çok sayıda ekibin çalışmasıyla saatler sonra kurtarıldı.

28.05.2022 21:08  Güncelleme: 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ormanda yürüyüşe çıkan iki genç dağlık alanda mahsur kaldı

Kaybolan 2 genç, ekiplerin saatler süren çalışması sonrasında kurtarıldı

ANTALYA - Antalya'da ormanlık alanda çıktıkları yürüyüş sonrası dağlık alanda mahsur kalan iki genç arkadaş, çok sayıda ekibin çalışmasıyla saatler sonra kurtarıldı.

Olay, Döşemealtı ilçesi Yukarı Karaman Mahallesi Güllük Dağı Gürkavak mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bugün sabah saatlerinde ormanlık alan içerisinde yürüyüşe çıkan Ferat Aktaş ve Burhan Çavuş bir süre sonra yollarını kaybetti. Daha sonra ise 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak kayıp olduklarını belirtip yardım istedi. İhbarın ardından bölgeye Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler uzan süren bir kara yolculuğunun ardından şahıslara akşam saatlerinde ulaştı. İki arkadaş ekiplerin çalışması sonrasında kurtarılarak ilçe merkezine ulaştırıldı.

Ormanda yürüyüşe çıkan iki genç dağlık alanda mahsur kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Ormanda yürüyüşe çıkan iki genç dağlık alanda mahsur kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement