Yusuf Uzun Kahvaltı Programına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Yusuf Uzun Kahvaltı Programına Katıldı

Yusuf Uzun Kahvaltı Programına Katıldı

Başkan Uzun Horonlu kahvaltı sonrası, yeni konut projesinin tanıtımına katıldı

29.04.2013 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Trabzonlular Derneği'nin hazırladığı horonlu kahvaltı programına katıldı. Başkan Uzun ardından Beylikdüzü'nün yeni konut projesi Aşk-ı İstanbul'un tanıtım programında örnek dairenin açılışını yaptı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun hafta sonu programlarında da hız kesmiyor. Eşi Yasemin Uzun ile birlikte Beylikdüzü Trabzonlular Derneği'nin horonlu kahvaltısına katılan Başkan Uzun burada dernek üyeleri ile birlikte çocukların horon oynaşını izledi. Başkan Yusuf Uzun çocukların horon oynamasından oldukça etkilenerek, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde de horon kursu açılmasını istedi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ardından ilçenin yeni konut projesi olan Demir Romance Aşk-ı İstanbul'un tanıtım programına katıldı. Cumhuriyet Mahallesi'nde 776 daireden oluşacak olan projenin tanıtımının sunuculuğunu oyuncu Vatan Şaşmaz gerçekleştirdi. Projenin örnek dairesinin açılışını yapan Başkan Uzun, projenin Beylikdüzü'nün çehresine yeni bir yüz getireceğini ifade etti. Tanıtıma Sivas Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı, Gürün Belediye Başkanı Mehmet Aktaş ve Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın da katıldı.

Yakuplu'da bulunan Beylikdüzü Trabzonlular Derneği kahvaltısı güzel havanın da etkisiyle coşkulu bir havaya büründü. Dernek üyeleri ve Başkan Yusuf Uzun kahvaltının ardından parkta çocukların horon oynayışına alkışla eşlik ettiler.

Aşk-ı İstanbul, Beylikdüzü'nün yeni aşkı…

Demircan Yapı tarafından Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde inşaa edilmeye başlanan Aşk-ı İstanbul projesinin tanıtımını ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz gerçekleştirdi. sahibi tarafından tablet ve akıllı telefonlarla dışarıdan her türlü müdahalenin edilebildiği dairelere hayran kalan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,"Aşk-ı İstanbul ismini ben gerçekten çok sevdim. Beylikdüzü'ne de çok yakışacak, çehresini değiştirecek proje. Bu proje adeta Beylikdüzü'nün yeni aşkı. Bu tür girişimcileri her daim destekleyerek, Beylikdüzü'nü daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yusuf Uzun Kahvaltı Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement