Beşiktaş, Porto'lu Ze Luis ile ilk teması kurdu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Porto'lu Ze Luis ile ilk teması kurdu

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Burak Yılmaz'ın yerine golcü arayan Beşiktaş, Porto forması giyen Ze Luis ile ilk teması kurdu. Oyuncunun menajeri Jose Fouto yaptığı açıklamada bu ilgiyi doğruladı ve "Beşiktaş, Türkiye ve Avrupa'da büyük bir kulüp. Bu ilgilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

11.08.2020 12:38  Güncelleme: 15:16

Süper Lig'in yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ön eleme turu içinde kadro çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, forvet transferi için gözünü Portekiz'e çevirdi. Siyah beyazlı ekip, Porto forması giyen Ze Luis'i gündemine aldı. Oyuncunun menajeri Jose Fouto da "İlk temas sağlandı" diyerek bu ilgiyi doğruladı.

"BÜYÜK BİR KULÜP"

Beşiktaş'ın büyüklüğüne dikkat çeken Fouto, "Evet, Beşiktaş tarafında bir ilgi var. Ciddi bir müzakereye girmeden kısa bir görüşme oldu. Porto'nun ne düşündüğünü onlara söyledim. Beşiktaş, Türkiye ve Avrupa'da büyük bir kulüp. Ze Luis'in Porto ile 3 yıllık sözleşmesi var. Beşiktaş'ın bu ilgisine teşekkür ediyoruz. Kendileriyle ilk temas sağlandı. Önümüzdeki günlerde neler olur, bekleyip göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Porto\'lu Ze Luis ile ilk teması kurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Porto'lu Ze Luis ile ilk teması kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • temas: selam ze bu ilk temas 0 0 Yanıtla
    Sebastiyan : İlk temas çok önemli! Umarım sonuçta mutlu son olur:) 2 0

Advertisement