Zehirlenme Sonrası Hayatını Kaybeden Asker Memleketinde Toprağa Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Zehirlenme Sonrası Hayatını Kaybeden Asker Memleketinde Toprağa Verildi

Zehirlenme sonrası hayatını kaybeden asker memleketinde toprağa verildiKIRŞEHİR - Manisa merkez Şehzadeler İlçesi 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda meydana gelen ve akşam yemeği sonrası zehirlendiği ileri sürülen olayda yaşamını yitiren Piyade Er Hüsnü...

26.05.2017 15:24

Zehirlenme sonrası hayatını kaybeden asker memleketinde toprağa verildi

KIRŞEHİR - Manisa merkez Şehzadeler İlçesi 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda meydana gelen ve akşam yemeği sonrası zehirlendiği ileri sürülen olayda yaşamını yitiren Piyade Er Hüsnü Özel memeketi Kırşehir'in Mucur İlçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Mucur İlçesinde görevli silah arkadaşları tarafından hastane morgundan alınan Özel'in cansız bedeni İlçe Meydanında getirildi.

Merkez Emine Hatun Camiinde Cuma Namazına müteakip kılınan namazının ardından Piyade Er Hüsnü Özel için tören düzenlendi.

Evlatlarının yemin töreni için Manisa'ya birliğine giden ve oğlunun cenazesi ile birlikte gelen Hüsnü Özel'in annesi Gül Özel, cenaze namazı kılındıktan sonra oğlunun Türk Bayrağı sarılı tabutuna sarılarak ağladı.

Silah arkadaşlarının omuzlarında götürülen Özel'in naaşı esnasında ise anne Özel baygınlık geçirdi.

Özel'in naaşı Karşıyaka mezarlığına defnedilirken cenaze törenine Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Garnizon Komutanı Personel Albay İlhan Güneş, Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Özel, bulantı, kusma, karın ağrısı şikayeti ile Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Zehirlenme Sonrası Hayatını Kaybeden Asker Memleketinde Toprağa Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zehirlenme Sonrası Hayatını Kaybeden Asker Memleketinde Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement