Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak: Tolgay ile Yaşadığımız Pozisyonda Hile Yaptım - Son Dakika
Spor

Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak: Tolgay ile Yaşadığımız Pozisyonda Hile Yaptım

Zenit-Fenerbahçe maçı sonrasında konuşan Rus ekibinin hocası Sergey Semak, "Tolgay ile yaşadığımız pozisyonda futbol hilesi yaptım. Maçtan sonra el sıkıştık. Bu bir oyun, fazlası değil." dedi.

22.02.2019 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizi Avrupa Liginde temsil eden Fenerbahçe, son 32 turu rövanş maçında Zenit ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetti. İlk maçta Zenit'i kendi sahasında 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu maçın rövanşında Rus ekibine 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

"MAÇTAN SONRA TOLGAY İLE EL SIKIŞTIK"

Maç sonrası konuşan Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak, "Artem Dzyuba, Martin Skrtel'i kendini çekerek kanada açıldı ve böylece Serdar Azmoun oluşan açıkta daha rahat hareket edebildi. Skor maç boyunca başa baştı ve durum her an değişebilirdi. Bu nedenle maçtaki her an kırılma noktasıydı. Tolgay ile yaşadığımız pozisyonda futbol hilesi yaptım. Hakemin sarı kart göstereceğinden emin olmam gerekiyordu. Maçtan sonra el sıkıştık. Bu bir oyun, fazlası değil." dedi.

Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak: Tolgay ile Yaşadığımız Pozisyonda Hile Yaptım

Son Dakika Spor Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak: Tolgay ile Yaşadığımız Pozisyonda Hile Yaptım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • FB li: İddaa bize şampiyonuk oranı açmamış :)) 18 0 Yanıtla
  • İNŞALLAH AKHİSARDA DÜŞECEK: BOŞA HAYAL KURMAYIN ALTI İSTANBUL TAKIMI FENERİ KÜME DÜŞÜRMEZLER 4 12 Yanıtla
  • andsmero: BEŞİKTAŞ GIBI OLAMADINIZ 3 5 Yanıtla
  • AYYILDIZ : İnşallah bir fenerbahçeli olarak herkesten daha çok fenerbahçeli olan Aykut KOCAMAN ve ekibine yapılan haksızlıkların sonucu ve yöneticilerin beş para etmeyecek adamlara taraftarların, kulübün paralarını bol keseden harcayıp tükettikleri için ve oynanan rezalet futbol için yapılan yanlış yönetimlere ders olması için herkesin Fb markasını şahsi menfaatlerine kullandıkları için fb düşmanlığının bitmesi için, yeniden tertemiz yeni bir ruhla doğması için bu takım küme düşsün. 5 2 Yanıtla
  • andsmero: FENEVDE GAVUR TAIKIMI HAKEM DE GAVURDU DUN PENALTIYI VERMELIYDI 3 4 Yanıtla
  • TUNÇ06: RUS DEĞİLMİSİN ŞAŞIRMAMAK LAZIM 1 3 Yanıtla
  • Peaky blieandrs: 43 yaşındayım kendimi bildim bileli fanatik cimbomluyum ama bir Türk takımının ecnenilere yenilmesini nasıl hazmediyorlar anlamadım. Türkiye icinde ne yapiyorsan yap da Ülke dışında olur mu kardeşim ya 1 0 Yanıtla
  • Volkan: Futbol yok siyaset yok adalet yok Yandaş var boş konuşma var bide cepcilik var.gelde göç etme a. 1 0 Yanıtla
  • Mc: Fenerbahçemi? 0 0 Yanıtla

Advertisement