Zlatan Ibrahimovic'in Yeni Takımı Bu Hafta Belli Oluyor - Son Dakika
Spor

Zlatan Ibrahimovic'in Yeni Takımı Bu Hafta Belli Oluyor

Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'in yeni takımı bir hafta içinde belli olacak.

22.03.2018 15:48

Sakatlığı nedeniyle bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan Zlatan Ibrahimovic, sezon sonunda Manchester United ile yollarını ayıracak. ESPN'in haberine göre ise 36 yaşındaki yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu ve bir hafta içinde resmi açıklama yapılacak.

Ibrahimovic'in MLS takımlarından Los Angeles Galaxy takımıyla görüştüğü ve transferin imza aşamasına geldiği kaydedildi. Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho'nun da Ibra'nın sezon sonu gelmeden İsveçli yıldızın Amerika'ya transfer olmasına izin verdiği iddia edildi.

36 yaşındaki forvetin Los Angeles ekibiyle her konuda anlaştığı ve transferin bir hafta içinde netlik kazanacağı belirtildi.

MİLLİ TAKIMA DÖNÜŞ SİNYALİ

İki sene önce İsveç milli takımını bırakan Zlatan Ibrahimovic, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ' '2018 Dünya Kupası'nda İsveç forması giymek istersem giyerim'' diyerek milli takıma dönebileceğinin sinyallerini vermişti.

Zlatan Ibrahimovic\'in Yeni Takımı Bu Hafta Belli Oluyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Zlatan Ibrahimovic'in Yeni Takımı Bu Hafta Belli Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Galatasaray : Bir iki yıl öncesine kadar yıllık en az 12 milyon Euro talep ediyordu ama şimdi 6 veya 7 milyon Euroya ikna edebiliriz. Gelecek yıl büyük ihtimalle şampiyonlar liginde oynayacağız. Maliyeti karşılarız. Bir teklif yapıp şansımızı deneseydik. 2 4 Yanıtla
    oynar 2.drogba : oynar bu adam 1 0
  • ORDU SPOR: ORDU sporlu yetililerime sesleniyorum bu adamı kaçırmayın.Çok iyi top oynuyor bizzat kaç maçta izledim bu adamı. 2 3 Yanıtla
  • De here: Göztepeye alın dem babayla güzel oynar ibrammm 2 2 Yanıtla
  • Gsbjkfbtrb: Gel super lige 4 0 Yanıtla
    oynar 2.drogba : antalya almadan alsın cimbom :) 0 0
  • Adana: Adana spora gelsin bekleriz ibramı 2 1 Yanıtla
  • Ortis: İsveçin dünya kupasına katılamayacağını düşündüğü için erken davranıp milli takımı bıraktığını açıkladı. İsveç dünya kupasına kalınca şimdi iştahı kabardı. İsveç guruptan çıkamaz ama 3 maç dahi olsa hem kendisi için hem futbol seyircisi için oynaması olumlu olur. İsveçte futbolcu yetişmiyor. Yıllardır Erkan zengin, jimmy durmaz seviyesinde futbolcular banko oynuyor. İbrahimoviç ilerleyen yaşına rağmen İsveç milli takımı için büyük şans 1 0 Yanıtla
  • mawzer 61: çaykaraspor için kalbi atıyor :)) 0 0 Yanıtla

Advertisement