Zonguldak Yoldaki Toza Halılı Çözüm - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Yoldaki Toza Halılı Çözüm

Yoldaki toza halılı çözümZONGULDAK'ın Gökçebey İlçesi Bakacakkadı Beldesi'nde, alt yapı çalışması nedeniyle oluşan tozdan rahatsız olan vatandaşlar, yola ıslak halı ve kilim sererek çözüm buldu.

26.06.2017 23:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoldaki toza halılı çözüm

ZONGULDAK'ın Gökçebey İlçesi Bakacakkadı Beldesi'nde, alt yapı çalışması nedeniyle oluşan tozdan rahatsız olan vatandaşlar, yola ıslak halı ve kilim sererek çözüm buldu.

Beldeye bağlı Satıbeyler Mahallesi İnönü Sokak'ta yaşayanlar, yaklaşık iki yıl önce alt yapı çalışmaları nedeniyle parke taşları sökülen yolun yapılmamasına tepki gösterdi. Yolun çevresinde yaşayanlar, yazın gelmesiyle araçların geçişi sırasında kalkan tozdan rahatsız olmaya başlayınca çözümlerini kendileri buldu. Vatandaşlar, tozdan korunmak için kullanmadıkları halı ve kilimleri yola sererek kendilerince geçici bir çözüm buldu.

53 yaşındaki Mürvet Albuzlu, yıllardır yaşadıkları bu sorunun bir türlü çözülmediğini belirterek, 'Ramazan boyunca hep toz içinde kaldık. Camiye hızlı hızlı gidiyourz. Üzerimize giydiğimiz beyaz kıyafetler anında kirleniyor. Bu soruna bir çözüm bulunmasını istiyoruz' dedi.

Zonguldak Yoldaki Toza Halılı Çözüm
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Yoldaki Toza Halılı Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement