Öpmeye Çalıştığı Kadın Tarafından Dili Koparılan Sapık, 4 Yıl Hapis Cezası Aldı! - Son Dakika
Güncel

Öpmeye Çalıştığı Kadın Tarafından Dili Koparılan Sapık, 4 Yıl Hapis Cezası Aldı!

Esenyurt'ta zorla öpmek istediği kadın tarafından dili kopartılan sapık, "cinsel davranışlarla vücut dokunulmazlığını ihlal edilmesi'' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

06.12.2018 15:35  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta 14 Mart 2016'da otobüs durağında bulunan E.O.'yu zorla öpmeye çalıştığı iddia edilen M.O.'nun yargılandığı dava karara bağlandı. Mahkeme tarafından sanığa "cinsel davranışlarla vücut dokunulmazlığını ihlal edilmesi" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

DURUŞMAYA TARAFLARIN AVUKATLARI KATILDI

Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya kemoterapi tedavisi gören sanık ve müşteki katılmazken, tarafların avukatları katıldı.

Öpmeye Çalıştığı Kadın Tarafından Dili Koparılan Sapık, 4 Yıl Hapis Cezası Aldı!

"ESKİ SEVGİLİME BENZETTİM"

Eski sevgilisine benzettiği için müvekkilinin böyle bir eylemi gerçekleştirdiğini söyleyen sanık avukatı Beyza Toprak, mahkeme heyetine eski kız arkadaşın benzerliğini kanıtlamak için fotoğraf sundu. Sanık avukatı ayrıca mağdurun iddia ettiği gibi dil koptuktan sonra da tacizin devam etmesinin hayatın olağan akışında olamayacağını ifade etti.

4 YIL 2 AY HAPİS CEZASI ALDI

Duruşmada konuşan müşteki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı Zehra Şahin Yeşil ise sanığın ceza almasını ve tutuklanması talep etti. Mahkeme heyetince sanık, "cinsel davranışlarla vücut dokunulmazlığını ihlal edilmesi" suçundan 5 yıl hapis cezası ile cezalandırıldı. Sanığın duruşmadaki iyi hali dikkate alınarak ceza 4 yıl 2 aya düşürüldü.

Öpmeye Çalıştığı Kadın Tarafından Dili Koparılan Sapık, 4 Yıl Hapis Cezası Aldı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öpmeye Çalıştığı Kadın Tarafından Dili Koparılan Sapık, 4 Yıl Hapis Cezası Aldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • berfin kartanesi: öpüşmüşler mi önceden..çok mu öpüşmüşler..öpüşmek hoştır.gerisi boştır 0 9 Yanıtla
    Sendai : Beyninin bir lobu çalışmıyor sanırım . 9 0
  • S: aferin kız sana 7 1 Yanıtla
  • Şeriat isteyen: Gidin İran da yaşayın 1 4 Yanıtla
  • Hasan: Boyle adi insanlara avukatlik yapan insanlar ve konu sapiklim şaşırtıcı olansa sapığın avukati bayan. Nasil bir para hırsı bürünmüşse gözünü artik... 5 0 Yanıtla
    Avukat: Bak şimdi kardeşim bu konularla uzaktan yakından alakan olmadığı belli.. Suç duyurusunda bulunan kişi avukat talebinde bulunduğunda baro avukat atar ve bu avukat o kişiyi savunmak zorunda kalır. 1 0
  • şeriataşiği: SUC KIZDA NİKAHSIZ CIPILDAK ADAMLA YAN YANA DURULMAZ 2 3 Yanıtla
    Şeriat isteyen: Git arabistan da yaşa kardeş o zaman ... Siz şeriat isterseniz seriat gelince avrupaya kaçarsınız oraya gidince yine seriat dersiniz isteyeceginize olan yere gidin eksik zeka 1 0 Gripalenfeksiyon: Babanuzın ülkesimi sizin gibi laikcilerin yeri avrupadır 0 1
  • Cahil: Dilini boğazınamı sokmuş.ne dil varmış be.yoksa kolay kolay ısırılmazki. 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement