ABD'de bara girişi reddedilen kadın beş kişiyi vurdu - Son Dakika
Hukuk

ABD'de bara girişi reddedilen kadın beş kişiyi vurdu

ABD\'de bara girişi reddedilen kadın beş kişiyi vurdu

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir barın girişine alınmayan bir kadın, beş kişiyi vurdu. Denver'deki Whiskey Row adlı mekanda gerçekleşen olayda kadın, içeri girişi bekleyen insanlar arasından ayrıldı ve silah çekerek ateş etmeye başladı. Polis, hala firarda olan şüphelinin fotoğrafını yayınlayarak yakalanmasına yol açacak bilgi için 2,000 dolar ödül teklifinde bulundu.

22.09.2023 11:03  Güncelleme: 11:13

Amerika Birleşik Devletlerinde şarkıcı Dierks Bentley'in konser verdiği Denver barına girmesine izin verilmeyen kadın beş kişiyi vurdu. Kitlesel saldırıdan beş gün sonra hala firarda olan şüpheliyi arayan Denver polisi, olayın Whiskey Row adlı mekanda gerçekleştiği şehir merkezindeki canlı gece hayatı bölgesinde yer aldığını belirtti. Polis dedektiflerine göre, kadın kimlik kullanımını şüpheli bulan güvenlik personeline ateş açmış olabilir. Kadın, içeri girişi bekleyen insanlar arasından ayrılarak silah çıkardı ve yaklaşık olarak saat 23.15 civarında country müzik kulübüne ateş etmeye başladı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ YAŞANANLARI ANLATTI

Sokakta bulunan bir barın güvenlik görevlisi olarak çalışan bir adam, altı el silah sesi duyduğunu belirtti. Hemen kaldırımda bulunan insanları içeri yönlendirdi ve kapıları kilitledi. "Tam buradaydım ve altı el silah sesi duydum," dedi Andrew Reader ve KDVR'a ekledi: "İlk tepkim, bu insanları güvende tutmaktı." Personel daha sonra müşterileri bara geri götürdü ve polis olay yerinin güvenli olduğunu onayladığında herkesi arka kapıdan çıkardı.

"BEŞ KURBANIN YAŞADIĞI BU TRAVMATİK DENEYİM GERÇEKTEN ÇOK ZOR"

Saldırganın arkasındaki sıradan Whiskey Row'a girmeyi bekleyen bir kadın, ateş açıldığında insanların bağırıp kaçtığını söyledi. "Her şey çok hızlı oldu," dedi Madison Sharnowski ve yerel ABC haber bağlantı istasyonuna ekledi: "Başlangıçta yedi veya sekiz el silah sesi duyduğumda dona kaldım. O an, kaçma veya savaşma tepkisi gibiydi." Kendisinin ve arkadaşlarının yaralanmadığını söyledi, ancak önlerinde ve arkalarında bulunan iki kişinin vurulduğunu belirtti. "Burada olmaktan son derece memnunum ve iyi olduğum için minnettarım, ve tüm arkadaşlarımın da iyi olduğuna seviniyorum. Ancak beş kurbanın yaşadığı bu travmatik deneyim, gerçekten zor bir şey," dedi.

ŞÜPHELİ HAKKINDA BİLGİ VERENE 2 BİN DOLAR ÖDÜL VERİLECEK

Denver polisi, şüphelinin fotoğrafını Pazartesi günü yayınladı ve onun yakalanmasına yol açacak bilgi için 2,000 dolar ödül teklif ediyor.

Son Dakika Hukuk ABD'de bara girişi reddedilen kadın beş kişiyi vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement